![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Be jokios akivaizdžios priežasties, Outlook Express (6) nebus visiškai atviras. Prasideda mėlyna Oulook Express 6, atidarant puslapį, bet ne eina toliau. Ctrl Alt Del gamina Msimm neatsako. Aš bandė pašalinti, įdiegti ir remontas, tačiau rezultatas išlieka tas pats. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandote Windows remonto ar System Restore?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeigu ne daugiau ..... šitas gali padėti per
| |||
| |||
| Thanks, guys, deja, aš einu 98SE, kad neturiu sistemos arba Windows atkurti. Vienas dalykas, aš pastebėjau, kad po šalinimo OE, klavišai vis dar buvo ant darbalaukio, kad aš jį paspaudžia ir OE5 atidarytas - galėtų būti koks nors konfliktas? (jei taip, žinoma, kodėl ji vis veikia?). Aš taip pat ištirti "Elder Geek" padeda pamatyti, jei jis taikomas 98SE. |
|
| |||
| |||
| Ji paslaptingai pradėjo dirbti toliau (aš ne sąmoningai ką nors padaryti tai), bet, deja, į šį procesą ji išnyko per tris savaites, kad gavo laiškų, kurie manau dabar yra negrįžtamai dingo. Ar tai buvo atsitikę naujo diegti? Maniau, kad duomenys buvo nepaliesti šiame procese, tik paraiškos iš naujo įdiegti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? | Blitzgirl42 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Birželis 17, 2009 12:08 |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| AVG v8.0 nebus atidaryti! | hehenotfunny | Virus, Spyware & Security | 4 | Balandis 26, 2008 22:33 |
| Open GL | demacs | Multimedia & Codecs | 2 | 11 sausis 2008 15:46 |
| Temos įrankiai | |
| |