![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pentru nici un motiv evident, Outlook Express (6) nu se va deschide complet. Incepe cu albastru Oulook Express 6 deschiderea paginii, dar nu mai merge. Ctrl Alt Del produce Msimm nu răspunde. Am încercat dezinstalarea, reinstalarea si reparatii, dar rezultatul este în continuare la fel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am încercat un sistem de ferestre de reparaţie sau de restaurare?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu merge ..... acesta poate ajuta prea
| |||
| |||
| Mulţumesc, băieţi, din păcate, eu sunt difuzate 98SE asa ca nu au sistem de ferestre sau restabili. Un singur lucru am observat este că, după dezinstalarea OE, a fost încă de comenzi rapide pe spaţiul de lucru, aşa că am clic pe ea şi a deschis OE5 - ar putea exista un conflict de aici? (dacă da, desigur, de ce a făcut-o vreodată de lucru?). De asemenea, voi investiga "Elder geek" de ajutor, pentru a vedea dacă acesta se aplică în cazul 98SE. |
|
| |||
| |||
| Ea a inceput sa lucreze misterios din nou (nu am cunoştinţă de făcut nimic pentru a provoca această), dar, din păcate, în procesul care le-a dispărut de trei săptămâni de la primirea email-uri, care presupun, sunt acum iremediabil plecat. Poate s-au întâmplat în această re-instalare? M-am gandit de date a fost de neatins de acest proces, numai de cerere fiind re-instalat? |