![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pre žiadny zrejmý dôvod, Outlook Express (6) nebude plne otvorené. Začína sa v modrom Oulook Express 6 úvodnej stránke, ale je bez ďalšieho. Ctrl Alt Del vyrába Msimm nereaguje. Som sa pokúsil odinštalovať, znova nainštalovať a opravy, ale výsledok je stále rovnaký. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúsila o opravu okien alebo obnovenie systému?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nie ísť ..... tento môže pomôcť príliš
| |||
| |||
| Vďaka, páni, bohužiaľ som beží 98SE tak nemajú systém Windows alebo obnoviť. Jednu vec som si všimol je, že po odinštalovaní OE, zástupca bol stále na ploche, tak som klikol a otvorila OE5 - tam by mohol byť konflikt? (ak áno, samozrejme, prečo to vôbec fungovať?). Budem sa tiež vyšetriť "Elder Geek" pomôžu zistiť, či to platí pre 98SE. |
|
| |||
| |||
| Má záhadne začal pracovať znova (I Nenašli vedome nič spôsobiť tento), ale bohužiaľ, v tomto procese má zmizli tri týždne dostal e-mailov, ktoré som predpokladať, sú teraz nenávratne preč. Mohol by toto sa stalo v re-inštalácii? Myslel som, že dáta boli nedotknutá týmto procesom, len použitia spätného-nainštalovaný? |