![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Јер нема очигледних разлога, у програму Оутлоок Експресс (6) неће се у потпуности отворити. Оно почиње са плавом Оулоок Експресс 6 отварањем странице али не иде даље. Цтрл Алт Дел производи Мсимм не реагује. Покушао сам деинсталирању, поново инсталирајте и поправљати, али резултат је још увек исти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уиндоус покушао поправити или систем вратити?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не иде ..... ово мај помоћ превише
| |||
| |||
| Хвала, момци, на жалост, ја сам трчање 98СЕ тако немају систем или прозора вратити. Једна ствар сам приметио је да је након деинсталирању ОЕ, пречицу је још увек на десктопу па сам га и кликнуо ОЕ5 отворена - могло би се сукоб овде? (ако је тако, наравно, зашто се то увек ради?). Ја ће такође истражити "старији Геек" помоћи да се види је ли се односи на 98СЕ. |
|
| |||
| |||
| Оно је тајанствена поново почео да ради (нисам свесно учинио ништа да узрокује ове), али на жалост, у процесу је нестао три недеље примили е-пошту коју сам преузети сада су неповратно нестала. Ово би могао да има догодити се у ре-инсталација? Мислио сам да су подаци нетакнута овим процесом, само пријаве се поново инсталирана? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови? | Блитзгирл42 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 17. јуна 2009 12:08 |
| Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? | сагхеер | Оффице & Апплицатионс | 1 | 6. јуна 2009 06:04 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| АВГ в8.0 неће отворити! | хехенотфунны | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 26 април 2008 22:33 |
| Опен гл | демацс | Мултимедија и кодеци | 2 | 11 јануар 2008 15:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |