![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Очевидно аз мога да се показват най-новата версия на Windows Live Messenger. Мога да тичам по-старата версия ОК, но когато се опитах да влезете в новия тя казва: "Windows Live Комуникации Платформа спря работа" Всяко помогне за това ще бъде велик, както и може да не изглежда да се намери някоя добра помогне на него до този момент. |
|
| |||
| |||
| Имах тази майки с моя компютър (когато все още беше мое) Просто, когато излиза новата версия .. не може да го работи, а след това аз reformatted и дал на нея, работи добре за първи път. Както на другите нишки, ако възнамерявате да преинсталирате Vista / 7 x64, тогава не бих worr за него. Използвайте eBuddy или нещо дотогава, и той вероятно ще работи добре следващия път.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Този път кръгла Имам инсталирана Vista Business 64-битов над предишните си 32-битови. Всичко работи добре с изключение на един и същ проблем продължава и че е "Windows Live комуникации платформа" грешка. Той продължава да идва, за предотвратяване ме от влизане в MSN. Аз сте опитвали други продукти Windows Live, както и е един и същ. Всичките ми други компютри са работили за глоба, че новите Windows Live Messenger, освен този. Така че аз се чудя защо е това? (Изглежда му просто имат проблеми с моя компютър просто построен, хм )Помощ ще бъде оценена .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Live Messenger ще се зарежда | HistoryGirl | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 17 Март 2009 05:48 |
| Аз просто имам новия MSN, Windows Live Messenger Бета ... | o0o XD Батман o0o | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 21 ноември 2008 19:50 |
| Някой хареса новия Windows Live Messenger Бета? | serverguy | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 17 ноември 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 11 ноември 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger беда! Моля, помогнете! | Lankidoodles | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 30 януари 2008 год. 15:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |