menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou.

Reply

Thread Nástroje
Old 24. května 2009, 10:29
Člen Skupina

Default Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou.

Zřejmě i nelze spustit nejnovější verzi Windows Live Messenger. Nemůžu spustit starší verze ok, ale když jsem se pokusil přihlásit do nového se píše: "Windows Live Communications Platforma přestal pracovat"

Pomoc na to by bylo super, jak i Nedaří se mi najít nějaké dobré pomoci na něj doposud.
Old 24. května 2009, 13:57
Dárce Skupina

Musel jsem to s mým mums PC (pokud to bylo ještě dole)

Stačí, když vydala novou verzi .. nemohl dostat práci, pak jsem přeformátovaný a dala jí pokutu pracoval poprvé.

Jako další závity, když vy budete instalovat znovu Vista / 7 x64, pak bych worr není o tom. Použijte eBuddy nebo něco do té doby, a to bude pravděpodobně fungovat dobře příště.
Old 25. května 2009, 13:05
Člen Skupina

Tento čas kole i nainstalována Vista Business 64-bit po mých předchozích 32-bit. Vše funguje, kromě stejný problém přetrvává, a že je "Windows Live komunikační platformu" chyba. Zachová si přišel, brání mi od přihlášení do msn.

Jsem se pokusil dalších produktů Windows Live, jak dobře a je to stejné.

Všechny mé ostatní počítače pracovaly pro jemné, že nový Windows Live Messenger, kromě tohoto jednoho. Takže i ptát, proč to je? (vypadá jeho právě problémy s mým počítačem právě postavený, hm )

Pomoc by ocenil ..
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows Live Messenger se nelze načíst HistoryGirl Email, VoIP & IM Diskuse 1 17. března 2009 05:48
Dostal jsem nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o Email, VoIP & IM Diskuse 2 21. listopadu 2008 19:50
Kdokoliv líbí nový Windows Live Messenger Beta? serverguy Email, VoIP & IM Diskuse 4 17. listopadu 2008 23:10
Windows Live Messenger pmaspks Email, VoIP & IM Diskuse 2 11. listopadu 2008 00:35
Windows Live Messenger maléru! Prosím pomozte! Lankidoodles Email, VoIP & IM Diskuse 8 30. ledna 2008 15:39
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.