![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zřejmě i nelze spustit nejnovější verzi Windows Live Messenger. Nemůžu spustit starší verze ok, ale když jsem se pokusil přihlásit do nového se píše: "Windows Live Communications Platforma přestal pracovat" Pomoc na to by bylo super, jak i Nedaří se mi najít nějaké dobré pomoci na něj doposud. |
|
| |||
| |||
| Musel jsem to s mým mums PC (pokud to bylo ještě dole) Stačí, když vydala novou verzi .. nemohl dostat práci, pak jsem přeformátovaný a dala jí pokutu pracoval poprvé. Jako další závity, když vy budete instalovat znovu Vista / 7 x64, pak bych worr není o tom. Použijte eBuddy nebo něco do té doby, a to bude pravděpodobně fungovat dobře příště.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tento čas kole i nainstalována Vista Business 64-bit po mých předchozích 32-bit. Vše funguje, kromě stejný problém přetrvává, a že je "Windows Live komunikační platformu" chyba. Zachová si přišel, brání mi od přihlášení do msn. Jsem se pokusil dalších produktů Windows Live, jak dobře a je to stejné. Všechny mé ostatní počítače pracovaly pro jemné, že nový Windows Live Messenger, kromě tohoto jednoho. Takže i ptát, proč to je? (vypadá jeho právě problémy s mým počítačem právě postavený, hm )Pomoc by ocenil .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Live Messenger se nelze načíst | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 17. března 2009 05:48 |
| Dostal jsem nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 21. listopadu 2008 19:50 |
| Kdokoliv líbí nový Windows Live Messenger Beta? | serverguy | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 17. listopadu 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 11. listopadu 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger maléru! Prosím pomozte! | Lankidoodles | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 30. ledna 2008 15:39 |
| Thread Nástroje | |
| |