![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Προφανώς δεν μπορώ να εκτελέσετε τη νεότερη έκδοση του Windows Live Messenger. Θα μπορεί να λειτουργεί η παλαιότερη έκδοση ok αλλά όταν προσπάθησα να συνδεθείτε στο νέο πλαίσιο που λέει: "Windows Live Communications Πλατφόρμα έχει σταματήσει να εργάζεται" Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με αυτό θα ήταν μεγάλη, όπως δεν μπορώ να βρώ κανένα καλό βοηθήσει σε αυτό το μέτρο. |
|
| |||
| |||
| Είχα αυτό με μητέρες μου PC (όταν ήταν ακόμα δική μου) Απλά, όταν κυκλοφόρησε η νέα έκδοση .. δεν μπορούσαν να το αποκτήσουν εργασίας, τότε θα επαναδιαμορφώθηκε και έδωσε σε αυτήν, λειτούργησε πρώτη φορά πρόστιμο. Από την άλλη κλωστές, αν θέλει κάποιος να επανεγκαταστήσετε Vista / 7 x64, τότε δεν θα worr γι 'αυτό. Χρησιμοποίησε eBuddy ή κάτι μέχρι τότε και θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα την εργασία προστίμου επόμενη φορά.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Αυτή τη φορά έχω εγκαταστήσει Vista Business 64-bit μου πάνω από τα προηγούμενα 32-bit. Όλα τα έργα, εκτός από το πρόστιμο ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και αυτό είναι το "Windows Live πλατφόρμα" σφάλμα. Κρατά αναμένεται, από την πρόληψη της σύνδεσής μου στο MSN. Έχω δοκιμάσει άλλα προϊόντα, όπως τα Windows ζουν καλά και είναι το ίδιο. Όλες μου οι άλλοι υπολογιστές έχουν εργαστεί για το νέο πρόστιμο το Windows Live Messenger, εκτός από αυτό. Έτσι, αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνει αυτό; (μοιάζει λίγο με τα προβλήματα με τον υπολογιστή μου μόνο η κατασκευή, hm )Βοήθεια θα εκτιμηθεί .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Live Messenger δεν θα φορτωθεί | HistoryGirl | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 17 Μαρ 2009 05:48 |
| Μόλις πήρε το νέο MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 21 Νοε 2008 19:50 |
| Όποιος αρέσει το νέο Windows Live Messenger Beta; | serverguy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 17 Νοε 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 11 Νοε 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger κόπο! Παρακαλώ βοηθήστε! | Lankidoodles | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 30 Ιαν 2008 15:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |