![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Očigledno ne mogu pokrenuti najnoviju verziju programa Windows Live Messenger. Ja mogu trčanje starijoj verziji ok, ali kad sam pokušao da se prijave na novo on kaze: "Windows Live Communications Platforma je zaustavljen rad" Bilo koji pomoć bi bilo na ovoj velika kao što sam se 'činiti se pronaći pomoć na svakom dobrom tako daleko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam ovaj sa moj mums PC (kada je još uvijek minski) Samo kad su izdali novu verziju .. nije mogao dobiti Internet rad, onda ja reformatted i dao joj fino radila prvi put. Kao i ostale teme, ako tvoj 'idući u reinstalirati Vidik / 7 x64, onda ne bih worr o tome. Koristite eBuddy ili nešto do tada, a to će vjerojatno raditi u redu sljedeći put.
|
| |||
| |||
| Ovaj put imam instaliran okrugli Vista Business 64-bit nad mojim prethodnim 32-bitni. Sve se radi u redu osim na isti problem i da je "Windows Live Communications platforma" greška. U njoj se čuva dolaze gore, sprečava me iz prijavu na msn. Ive 'pokušao Windows Live drugim proizvodima kao i je isti. Svi moji drugim računalima imati izrađen prekid za taj novi Windows Live Messenger, osim ove. Pa sam pitam se zašto je to? (izgleda kao vlasništvo samo svojim problemima s mog računala samo sagradio, HM )Pomoć bi bilo poštovati .. |