kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Nem tudja futtatni új Windows Live Messenger - Jön a hiba.

Reply

Téma eszközök
Old Május 24 2009, 10:29
Csoport tagja

Default Nem tudja futtatni új Windows Live Messenger - Jön a hiba.

Úgy látszik, nem tudom futtatni a legújabb verzió a Windows Live Messenger. Tudom futtatni a régebbi verziót az OK, de mikor próbáltam-hoz be, hogy az új azt mondja: "A Windows Live Communications Platform már nem működik"

Minden segítséget ez a nagy, mint én nem úgy tűnik, hogy minden jó segíteni rajta eddig.
Old Május 24 2009, 13:57
Donor Group

Nem volt ez az én mums PC (akkor még az enyém)

Csak amikor kiadta az új verzióját .. Nem lehet, hogy dolgozik, aztán újra és adtam neki, jól működött először.

Mint más szálak, ha mész újratelepítéséhez Vista / 7 x64, akkor én nem worr róla. Használja eBuddy vagy valami addig, és valószínűleg jól működik majd legközelebb.
Old Május 25 2009, 13:05
Csoport tagja

Ez a forduló már telepített Vista Business 64-bit alatt a korábbi 32-bites. Minden jól működik, kivéve az ugyanazon a probléma továbbra is fennáll, és hogy a "Windows Live kommunikációs platform" hiba. Állandóan jön, megakadályozva nekem való belépés MSN.

Megpróbáltam más Windows Live termékek is, és ugyanaz.

Minden más számítógépek dolgozott jól, hogy az új Windows Live Messenger, kivéve ez. Szóval miért van? (néz ki, hogy csak a problémákat, amelyek a számítógépet egyszerűen épített, hm )

Segítség lenne appreciated ..
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Live Messenger-programja nem fog betöltődni HistoryGirl E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 17. március 2009 05:48
Most az új MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 21. november 2008 19:50
Bárki kedvére az új Windows Live Messenger Beta? serverguy E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 17. november 2008 23:10
Windows Live Messenger pmaspks E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 11. november 2008 00:35
Windows Live Messenger baj! Kérem, segítsen! Lankidoodles E-mail, a VoIP és IM Vitalap 8 30. január 2008 15:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.