![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כנראה שאני לא יכול להריץ את הגירסה החדשה ביותר של Windows Live Messenger. אני יכול להפעיל את הגרסה הישנה בסדר אבל כאשר ניסיתי להיכנס החדשה היא אומרת: "Windows Live Communications פלטפורמה הפסיק לפעול" כל עזרה בנושא זה יהיה נהדר כמו שאני לא מצליחים למצוא שום עזרה טוב על זה עד כה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי עם זה mums המחשב שלי (כאשר הוא היה עדיין שלי) רק כאשר הם שוחררו את הגירסה החדשה .. אין אפשרות לקבל את אותו עובד, אז אני reformatted ונתן לה, עבדה בסדר, לראשונה. כמו פתילים של אחרים, אם אתה הולך להתקין מחדש Vista / 7 x64, אז אני לא worr על זה. השתמש eBuddy או משהו עד אז, והוא יהיה ככל הנראה עובד בסדר גמור בפעם הבאה.
|
| |||
| |||
| הפעם סיבוב אני התקנתי Vista Business 64-bit הקודמים שלי מעל 32 סיביות. הכל עובד בסדר גמור, למעט באותה הבעיה נמשכת, וכי הוא "Windows Live פלטפורמת תקשורת" שגיאה. זה שומר מתקרבת, המונע ממני הכניסה לתוך MSN. ניסיתי מוצרים אחרים Windows Live גם הוא את אותו הדבר. כל המחשבים האחרים שלי יש עבד עבור אותה בסדר החדשה של Windows Live Messenger, למעט זו. אז אני תוהה למה זה? (נראה כאילו רק את בעיות עם המחשב שלי רק בנוי, hm )עזרה יהיה מוערך .. |