mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Can't Run Naujoji "Windows Live Messenger - ateina su klaida.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 24, 2009, 10:29
Narys

Matyt, aš negaliu paleisti naujausią "Windows Live Messenger". Galiu paleisti ankstesnę versiją ok, bet kai aš bandžiau prisijungti, kad nauja ji sako: "Windows Live" ryšių platforma nustojo veikti "

Bet tai būtų labai gerai, kaip man atrodo, negalime rasti jokių gerų padėti jai iki šiol padeda.
Old Gegužė 24, 2009, 13:57
Donorų grupės

Aš tai su mano mama kompiuterį (kai dar buvo mano)

Tiesiog, kai jie išleido naują versiją .. couldn't get it working, tada aš pertvarkė ir suteikė jai gerai dirbo pirmą kartą.

Kalbant apie kitas temas, jeigu Jūs ruošiatės įdiegti Vista / 7 x64, tada aš ne worr apie tai. Naudokite eBuddy ar kažką iki tol, ir ji tikriausiai work fine kitą kartą.
Old Gegužė 25, 2009, 13:05
Narys

Šį kartą turiu įdiegta Vista Business 64-bit per mano ankstesnius 32 bitų. Viskas puikiai veikia, išskyrus pačią problema išlieka ir tai yra "Windows Live" ryšių platforma "klaidą. Tai vis iškyla ir neleidžia man nuo prisijungimo prie MSN.

I've tried kitus Windows Live produktus, taip pat ir tas pats.

Visi mano kiti kompiuteriai dirbę baudą, kad nauja "Windows Live Messenger, išskyrus šį vieną. Taigi man įdomu, kodėl taip yra? (atrodo jos tik kyla problemų su savo kompiuteriu tik pastatytas, HM )

Pagalba bus įvertinta ..
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.