![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se pare că nu pot rula cele mai noi versiuni de Windows Live Messenger. Nu pot rula ok versiune mai veche, dar când am încercat să vă conectaţi la un nou se spune: "Windows Live Communications Platforma a oprit de lucru" Orice ajutor pe aceasta ar fi bine ca i se pare că nu poate să găsească nici un bun ajutor pe el până acum. |
|
| |||
| |||
| Am avut acest lucru cu PC-ul meu mums (când a fost încă a mea) Doar atunci când au lansat noua versiune .. nu a putut sa-l aduc de lucru, apoi m-am reformatat şi-a dat cu ea, bine lucrat prima dată. În calitate de alte fire, dacă mergi pentru a reinstala Vista / 7 x64, atunci nu aş worr despre asta. Utilizaţi eBuddy sau ceva până atunci, şi ea, probabil, vom lucra bine data viitoare.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| De data aceasta runda am instalat Vista Business 64-bit peste mele anterioare pe 32 de biţi. Totul lucrează bine cu excepţia aceeaşi problemă persistă şi că este "platforma de comunicare Windows Live" eroare. Se păstrează vii, de la prevenirea-mi login în msn. Am incercat alte produse Windows Live, de asemenea şi este la fel. Toate celelalte computere au lucrat bine pentru noi că Windows Live Messenger exceptând-o pe asta. Aşa că mă întreb de ce e asta? (arata ca doar ei au probleme cu calculatorul meu doar construit, hm )Ajutor-ar fi apreciat .. |
![]() |
|
| Marcaje |