![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Zrejme aj nemožno spustiť najnovšiu verziu Windows Live Messenger. Nemôžem spustiť staršie verzie ok, ale keď som sa pokúsil prihlásiť do nového sa píše: "Windows Live Communications Platforma prestal pracovať"
Pomoc na to by bolo super, ako aj Nedarí sa mi nájsť nejaké dobré pomoci na neho doteraz. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Musel som to s mojím mums PC (pokiaľ to bolo ešte dole)
Stačí, keď vydala novú verziu .. nemohol dostať prácu, potom som preformátovania a dala jej pokutu pracoval prvýkrát. Ako ďalšie závity, keď vy budete inštalovať znovu Vista / 7 x64, pak bych worry nie je o tom. Použite eBuddy alebo niečo do tej doby, a to bude pravdepodobne fungovať dobre nabudúce.
|
|
|||
|
|||
|
Tento čas bicykli aj nainštalovaná Vista Business 64-bit po mojich predchádzajúcich 32-bit. Všetko funguje, okrem rovnaký problém pretrváva, a že je "Windows Live komunikačnú platformu" chyba. Zachová si prišiel, bráni mi od prihlásení do msn.
Som sa pokúsil ďalších produktov Windows Live, ako dobre a je to rovnaké. Všetky moje ostatné počítače pracovali pre jemné, že nový Windows Live Messenger, okrem tohto jedného. Takže aj pýtať, prečo to je? (vyzerá jeho práve problémy s mojím počítačom práve postavený, hm )Pomoc by ocenil .. |