мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Не може се изводити Нови Уиндоус Ливе Мессенгер - долази са Еррор.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24 сви 2009, 10:29
Мембер Гроуп

Default Не може се изводити Нови Уиндоус Ливе Мессенгер - долази са Еррор.

Очигледно не могу покренути најновију верзију програма Уиндоус Ливе Мессенгер. Ја могу трчање старијој верзији ок, али кад сам покушао да се пријаве на ново он казе: "Уиндоус Ливе Цоммуницатионс Платформа је заустављен рад"

Било који помоћ би било на овој велика као што сам се 'чинити се за наћи помоћ на сваком добром тако далеко.
Old 24 сви 2009, 13:57
Донаторска Група

Имао сам овај са мој мумс ПЦ (када је још увек минско)

Само кад су издали нову верзију .. није могао добити то рад, онда ја реформаттед и дао јој фино радила први пут.

Као и остале теме, да твој 'лијегање наново Видик / 7 кс64, онда не бих уорр о томе. Користите еБудды или нешто до тада, а то ће вероватно радити у реду следећи пут.
Old 25 сви 2009, 13:05
Мембер Гроуп

Овај пут имам инсталиран округли Виста Бусинесс 64-бит над мојим претходним 32-битни. Све се ради у реду осим на исти проблем и да је "Уиндоус Ливе Цоммуницатионс платформа" грешка. У њој се чува долазе горе, спречава ме из пријаву на мсн.

Иве 'суђен Уиндоус Ливе другим производима као и је исти.

Сви моји другим рачунарима имати израђен прекид за тај нови Уиндоус Ливе Мессенгер, осим ове. Па сам питам се зашто је то? (изгледа као власништво само својим проблемима са мог рачунара само саградио, ХМ )

Помоћ би било поштовати ..
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус Ливе Мессенгер неће оптерећење ХисторыГирл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 17 март 2009 05:48
ЈА праведан је добио нове МСН, Уиндоус Ливе Мессенгер Бета ... о0о КСД Батман о0о Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 21 новембар 2008 19:50
Свако свиђање нови Уиндоус Ливе Мессенгер Бета? сервергуы Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 17 новембар 2008 23:10
Уиндоус Ливе Мессенгер пмаспкс Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 11 новембар 2008 00:35
Уиндоус Ливе Мессенгер невоље! Плеасе хелп! Ланкидоодлес Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 30 јануар 2008 15:39
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц