![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Görünüşe göre Windows Live Messenger'ın en yeni sürümü çalıştıramazsınız. Ben ancak eski sürümüne tamam çalıştırabilirsiniz ne zaman yeni bir bunu söylüyor giriş çalıştı: "Windows Live İletişim Platformu çalışma" durdu Bu i herhangi bir iyi yardımcı bulmak için şimdiye kadar can't seem iyi olurdu üzerinde herhangi bir yardımcı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben mums PC (zaman hala benim) bu vardı Sadece zaman .. yeni sürümü yayınladı İşe not, sonra biçimlendirildikten ve ona verdi, ince ilk defa çalıştı. Diğer ipliği, eğer Vista'yı yeniden / 7 x64 olacak, o zaman olduğu gibi bu konuda worr değildir. Kullanım eBuddy falan o kadar ve belki de iyi bir sonraki çalışacağız.
|
| |||
| |||
| Bu seferde ben Vista Business 64 yüklediyseniz bit önceki 32-bit üzerinde. Herşey aynı sorun dışında çalışıyor ederse ve "pencere" hata iletişim platformu yaşatmaktır. Bu, giriş Msn için beni önlenmesi geliyor tutar. Ben de ürünler canlı diğer Windows denedim ve aynı. Tüm diğer bilgisayarları yeni Windows bu dışında Messenger Live için iyi çalıştım. Ben de neden merak ediyorum? (benim bilgisayar sadece inşa HM ile sadece sorun mu yaşıyorsunuz gibi görünüyor )Yardım .. mutluluk duyacağız |