менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Не вдається Run New Windows Live Messenger - Comes з помилкою.

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 травня 2009, 10:29
Член групи

Default Не вдається Run New Windows Live Messenger - Comes з помилкою.

Мабуть, я не можу запустити нову версію Windows Live Messenger. Я можу запускати старі версії ОК, але коли я спробував увійти в нову він каже: "Windows Live Communications платформи перестала працювати"

Будь-які довідки з цього питання буде більше, тому що не можу знайти будь-яку хорошу допомогу на ньому досі.
Old 24 травня 2009, 13:57
Донор групи

Я це з мого ПК мама (коли він був ще в шахті)

Просто, коли вони випустили нову версію .. не зміг змусити працювати, то я і дав переформатувати її, працював штрафу вперше.

Станом на інші теми, якщо ви збираєтеся перевстановити Vista / 7 x64, то я б не worr про це. Використання Ebuddy або щось до сих пір, і це напевно спрацює штрафу наступного разу.
Old 25 травня 2009, 13:05
Член групи

Це я час круглого встановлена Vista Business 64-Bit над моїм попереднім 32-Bit. Все відмінно працює за винятком того ж проблема існує і що це "Windows Live Communications платформу" помилки. Вона зберігає Далі, вони перешкодили мені Увійти в Msn.

Я намагався іншими продуктами Windows Live, а також і той же.

Всі мої інші комп'ютери нормально працював, що нова Windows Live Messenger, крім однієї. Таким Я дивуюся, чому це так? (виглядає як і його просто виникли проблеми з моїм комп'ютером, тільки що побудований, гм )

Допомога буде оцінив ..
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Live Messenger буде не завантажується HistoryGirl Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 17 березня 2009 05:48
Я тільки що отримав нові MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 21 листопада 2008 19:50
Будь-яке душі нова Windows Live Messenger Beta? serverguy Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 17 листопада 2008 23:10
Windows Live Messenger pmaspks Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 11 листопада 2008 00:35
Windows Live Messenger біда! Будь ласка, допоможіть! Lankidoodles Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 8 30 січня 2008 15:39
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.