![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мабуть, я не можу запустити нову версію Windows Live Messenger. Я можу запускати старі версії ОК, але коли я спробував увійти в нову він каже: "Windows Live Communications платформи перестала працювати" Будь-які довідки з цього питання буде більше, тому що не можу знайти будь-яку хорошу допомогу на ньому досі. |
|
| |||
| |||
| Я це з мого ПК мама (коли він був ще в шахті) Просто, коли вони випустили нову версію .. не зміг змусити працювати, то я і дав переформатувати її, працював штрафу вперше. Станом на інші теми, якщо ви збираєтеся перевстановити Vista / 7 x64, то я б не worr про це. Використання Ebuddy або щось до сих пір, і це напевно спрацює штрафу наступного разу.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Це я час круглого встановлена Vista Business 64-Bit над моїм попереднім 32-Bit. Все відмінно працює за винятком того ж проблема існує і що це "Windows Live Communications платформу" помилки. Вона зберігає Далі, вони перешкодили мені Увійти в Msn. Я намагався іншими продуктами Windows Live, а також і той же. Всі мої інші комп'ютери нормально працював, що нова Windows Live Messenger, крім однієї. Таким Я дивуюся, чому це так? (виглядає як і його просто виникли проблеми з моїм комп'ютером, тільки що побудований, гм )Допомога буде оцінив .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Live Messenger буде не завантажується | HistoryGirl | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 17 березня 2009 05:48 |
| Я тільки що отримав нові MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 21 листопада 2008 19:50 |
| Будь-яке душі нова Windows Live Messenger Beta? | serverguy | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 17 листопада 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 11 листопада 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger біда! Будь ласка, допоможіть! | Lankidoodles | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 30 січня 2008 15:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |