![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar I nedávno změnil na Microsoft Office 2007 a jsem s probs odesílání e mails.I neměl probs dříve podle MS2003 Nemůžu přijímat e maily žádná probs ale zvyklý poslat. Dostávám chybové zprávy říkají mi kontaktovat ISP. I to učinil a všechny mé nastavení správné znovu příchozí a odchozí server. Já jsem s Orange a teď mi řekni, že je problém s Microsoft. Má někdo dostal jakékoliv nápady, jak mohu tento problém vyřešit. Mohu zaslat e-mail, když jdou na oranžové stránky a zaslat svůj e-mail, že weay, ale chtěl bych mít možnost tak učinit na OE 2007. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem za předpokladu, myslíš Outlook 2007, Outlook Express není:
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Prípravné Volný Mail Providers Odeslat e-mailů Outlook na vyžádání | Tom Billington | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 7. března 2009 13:12 |
| Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 8. října 2008 08:50 |
| E-mail se automaticky odešle (Outlook Express), než jsem skonči | Psychotron | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 3. duben 2008 16:47 |
| Outlook Express výchozí Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 18. leden 2008 10:24 |
| Outlook 2007 zvyklý odesílat / přijímat. | mattski1624 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26. prosinec 2007 14:42 |
| Thread Nástroje | |
| |