![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω αλλάξει πρόσφατα για το Microsoft Office 2007 και έχοντας probs π.μ. την αποστολή e mails.I δεν είχε probs προηγουμένως υπό MS2003 Μπορώ να λάβετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο probs αλλά δεν συνηθίζει να στείλετε. Να πάρω το μήνυμα λάθους, μου έλεγαν να επικοινωνήσετε ISP. Έχω κάνει αυτό και όλες οι ρυθμίσεις μου είναι σωστές αποκατάσταση εισερχόμενων και εξερχόμενων διακομιστή. Είμαι με πορτοκαλί και τώρα να μου πει ότι είναι ένα πρόβλημα με τη Microsoft. Έχει κανείς καμιά ιδέα έχεις για το πώς μπορώ να επιλύσει το ζήτημα. Μπορώ να στείλετε e mail, αν πάω στο site της Orange και στείλτε μου e mail που weay αλλά θα ήθελα να έχουν τη δυνατότητα να το πράξει για Ο.Ε. 2007. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι υποθέτοντας εννοείτε το Outlook 2007, δεν το Outlook Express:
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Getting Δωρεάν Αποστολή Mail πάροχοι να Emails με το Outlook για την Αίτηση | Tom BILLINGTON | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 7η Μαρ 2009 13:12 |
| Πώς να καταργήσετε το Outlook Express από το να γίνει η προεπιλεγμένη mail | hehenotfunny | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 8 Οκτ 2008 08:50 |
| E-mail στέλνει αυτόματα (με το Outlook Express), πριν να τελειώσω | Psychotron | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 3 Απρ 2008 16:47 |
| Outlook Express Mail προεπιλεγμένο λογαριασμό | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 18 Ιαν 2008 10:24 |
| Outlook 2007 συνηθίζει να στείλετε / λάβετε. | mattski1624 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 26 Δεκ. 2007 14:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |