![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam nedavno promijenili na Microsoft Office 2007 i sam ima probs slanje e mails.I imala probs ranije pod MS2003 Ne mogu primati e mailova no probs ali navika poslati. Dobivam poruku o pogrešci telling me kontaktirati ISP. Ja sam to učinio i sve moje postavke ispravne ponovno dolaznih i odlaznih servera. Ja sam s Orange i sada mi reci da je problem sa Microsoft. Je li netko dobio bilo koji ideja kako mogu riješiti problem. Ja mogu poslati e mail ako odem na stranicu i poslati Orange moj e mail da weay ali bih voleo da se objekat to učiniti na OE 2007. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam vam znače pretpostavljiv Outlook 2007, Outlook Express neće:
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Getting Free Mail Providers za slanje e-poruke u Outlook na upit | Tom Billington | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7. ožujak 2009 13:12 |
| Kako ukloniti iz Outlook Express postaje zadani mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 8. listopad 2008 08:50 |
| E-mail se automatski šalje (u programu Outlook Express) prije nego što sam ga završiti | Psychotron | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 3. travanj 2008 16:47 |
| Outlook Express default Mail račun | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 18 siječanj 2008 10:24 |
| Outlook 2007 navika poslati / primiti. | mattski1624 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26. prosinac 2007 14:42 |
| Thread Tools | |
| |