![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Én a közelmúltban megváltoztak a Microsoft Office 2007 és vagyok, amelyek probs küldés e mails.I nem probs korábban MS2003 El tudom fogadni e levelek nem probs de szokás küldeni. Kapok hibaüzenetet mondod, hogy internet-kapcsolat. Én megtettem, és minden beállításait újra a bejövő és a kimenő szerver. Én vagyok az Orange és most mondd, hogy valami probléma van a Microsoft. Birtokol akárki van valami ötleted, hogy hogyan lehet megoldani a problémát. Nem küld e-mail, ha én megyek be az Orange honlapján, és elküldi az e mail weay, de azt szeretném, hogy a létesítmény csak az OE 2007. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én meg azt jelenti, feltételezve, hogy az Outlook 2007 programot, és nem az Outlook Express:
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ismerkedés Ingyenes mail szolgáltatók Küldj e-mailekre, hogy Outlook kérése | Tom Billington | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 7. március 2009 13:12 |
| Hogyan lehet eltávolítani az Outlook Express legyen az alapértelmezett mail | hehenotfunny | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 8. október 2008 08:50 |
| E-mail automatikusan elküldi (Outlook Express), mielőtt befejezzük | Psychotron | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 3. április 2008 16:47 |
| Outlook Express alapértelmezett e-mail fiók | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 18. január 2008 10:24 |
| Outlook 2007 szokás küldés / fogadás. | mattski1624 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. december 2007 14:42 |
| Téma eszközök | |
| |