![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי יש לי לאחרונה שונה ל-Microsoft Office 2007 ו am having probs שליחת דואר mails.I לא probs היו בעבר תחת MS2003 אני יכול לקבל אי מייל אבל זה לא probs wont שלח. אני מקבל הודעת שגיאה אומר לי ליצור קשר עם ספק שירותי האינטרנט. עשיתי את זה ואת כל ההגדרות שלי נכונות Re נכנסות יוצאות ו Server. אני עם אורנג 'והם אומרים לי את זה עכשיו היא בעיה עם מיקרוסופט. מישהו יש לך רעיונות כמו איך אני יכול לפתור את הבעיה. אני יכול לשלוח אי מייל, אם אני נוסע על גבי האתר של אורנג 'ולשלוח אי מייל שלי כי weay אבל אני רוצה את המתקן על מנת לעשות זאת על OE 2007. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בהנחה שאתה אומר את Outlook 2007, לא ב-Outlook Express:
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קבלת דואר חינם לספקי שלח הודעות דוא"ל ב-Outlook כדי בקשה | טום Billington | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 7 מרץ 2009 13:12 |
| כיצד להסיר את Outlook Express מ להפוך את ברירת המחדל של הדואר | hehenotfunny | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 8 אוקטובר 2008 08:50 |
| דואר אלקטרוני נשלחת אוטומטית (ב-Outlook Express) לפני שאני מסיים את זה | Psychotron | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 3rd אפריל 2008 16:47 |
| ברירת המחדל של Outlook Express חשבון הדואר | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 18 ינואר 2008 10:24 |
| Outlook 2007 wont שלח / קבל. | mattski1624 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 דצמבר 2007 14:42 |
| שרשרת כלים | |
| |