![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм нов член така "здравей" на всички. Имам аа няколко странни проблеми в офиса ми и съм изтича на идеи. 1. А PC вървят XP и Outlook 2003 е спряна напоследък е в състояние да изпратите / получите имейл и е успял да видите HTTPS и FTP сайтове. Не настройките са променени. Имам googled на проблема и са били посъветвани да премахнете кръпка kb913807 (да не са го), да изключите защитните стени, но без късмет - Аз съм на идеи 2. Имат същия проблем, свързан с лаптоп, но този лаптоп работи добре и на други места извън офиса. Нищо не се е променила в нашия рутер и останалите 5 компютъра в офиса работят добре. Аз вярвам, че има нещо общо с пристанището разрешения или отваряне тях, но аз не разбирам какво би могло да доведе до проблеми на първо място и защо лаптопа работи на други места. Благодарение на предварително за всяко Помощ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Като се има предвид, че лаптопа работи на други места, може да работи основно на рутер е виновен. Имате ли друг може да тест с? Иначе нулирате рутер с фабричен стандартни настройки, конфигурацията на него, и след това тя ще се надяваме, че работи.
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора. Как е все пак, че другите компютри в мрежата, са добре? Ще те не страдат от същия проблем? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Hummm. Можеш ли да пинг www.google.co.uk от засегнатите компютри, когато те са свързани? Аз съм малко stumped от това ... Колко са тези компютри, свързани към мрежата?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Да, мога да пинг-сайтове, че не мога да вляза през уеб браузър, като HTTPS уеб страници. Това е като че пристанищата са затворени, като пристанища, 25, 110 и една за HTTPS (443 мисля), но не са се опитали всичко, но без късмет. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Били ли сте опитвали да използвате различен браузър, например Firefox?
|
| |||
| |||
| Да, аз се опитаха чрез ie7 и Firefox |
|
| |||
| |||
| Нека да помисля за това тази вечер. Аз мисля, че трябва да е защитна стена въпрос за XP ... Били ли сте опитвали блокирането го ...? Мисля, че каза, че имаш вече.
|
| |||
| |||
| да |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| MS Outlook - Аз съм в състояние да изпращат писма, но аз арго получавате | ttoshiba | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 02:35 |
| Защо мога да изпратя, но не и получавате електронна поща | проливат | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 7 | 13 май 2009 г. 06:04 |
| Outlook 2007 приучавам изпращате / получавате. | mattski1624 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Дек 2007 14:42 |
| OE изпращате / получавате | redragon | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 19 Дек 2007 18:20 |
| Outlook 2003 изпращате и получавате проблем | PVM | Офис Suites & Приложения | 2 | 16-ти септември 2007 09:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |