по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Не може да изпратите / получите имейл или достъп извън HTTP сайтове

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 Sep 2008, 12:33
Новите държави Група

Default Не може да изпратите / получите имейл или достъп извън HTTP сайтове

Здравейте, аз съм нов член така "здравей" на всички.

Имам аа няколко странни проблеми в офиса ми и съм изтича на идеи.

1. А PC вървят XP и Outlook 2003 е спряна напоследък е в състояние да изпратите / получите имейл и е успял да видите HTTPS и FTP сайтове. Не настройките са променени. Имам googled на проблема и са били посъветвани да премахнете кръпка kb913807 (да не са го), да изключите защитните стени, но без късмет - Аз съм на идеи

2. Имат същия проблем, свързан с лаптоп, но този лаптоп работи добре и на други места извън офиса.

Нищо не се е променила в нашия рутер и останалите 5 компютъра в офиса работят добре.

Аз вярвам, че има нещо общо с пристанището разрешения или отваряне тях, но аз не разбирам какво би могло да доведе до проблеми на първо място и защо лаптопа работи на други места.

Благодарение на предварително за всяко Помощ
Old 11 Sep 2008, 12:44
Модератор Група

Като се има предвид, че лаптопа работи на други места, може да работи основно на рутер е виновен.

Имате ли друг може да тест с?

Иначе нулирате рутер с фабричен стандартни настройки, конфигурацията на него, и след това тя ще се надяваме, че работи.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 11 Sep 2008, 12:58
Новите държави Група

Благодаря за отговора.

Как е все пак, че другите компютри в мрежата, са добре? Ще те не страдат от същия проблем?
Old 11 Sep 2008, 13:50
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от danvan View Post
Благодаря за отговора.

Как е все пак, че другите компютри в мрежата, са добре? Ще те не страдат от същия проблем?
Да те биха. Дали не се реализира, че имаш други, които работят добре.

Hummm. Можеш ли да пинг www.google.co.uk от засегнатите компютри, когато те са свързани?

Аз съм малко stumped от това ... Колко са тези компютри, свързани към мрежата?

Old 11 Sep 2008, 13:57
Новите държави Група

Да, мога да пинг-сайтове, че не мога да вляза през уеб браузър, като HTTPS уеб страници. Това е като че пристанищата са затворени, като пристанища, 25, 110 и една за HTTPS (443 мисля), но не са се опитали всичко, но без късмет.
Old 11 Sep 2008, 14:45
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от danvan View Post
Да, мога да пинг-сайтове, че не мога да вляза през уеб браузър, като HTTPS уеб страници. Това е като че пристанищата са затворени, като пристанища, 25, 110 и една за HTTPS (443 мисля), но не са се опитали всичко, но без късмет.
Какво браузъра, който използвате?

Били ли сте опитвали да използвате различен браузър, например Firefox?

Old 11 Sep 2008, 14:54
Новите държави Група

Да, аз се опитаха чрез ie7 и Firefox
Old 11 Sep 2008, 15:06
Модератор Група

Нека да помисля за това тази вечер.

Аз мисля, че трябва да е защитна стена въпрос за XP ... Били ли сте опитвали блокирането го ...? Мисля, че каза, че имаш вече.

Old 12 Sep 2008, 05:06
Новите държави Група

да
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
MS Outlook - Аз съм в състояние да изпращат писма, но аз арго получавате ttoshiba Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 0 5-и парламентарен Юни 2009 02:35
Защо мога да изпратя, но не и получавате електронна поща проливат Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 7 13 май 2009 г. 06:04
Outlook 2007 приучавам изпращате / получавате. mattski1624 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 3 26 Дек 2007 14:42
OE изпращате / получавате redragon Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 19 Дек 2007 18:20
Outlook 2003 изпращате и получавате проблем PVM Офис Suites & Приложения 2 16-ти септември 2007 09:57
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc