![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem novým členem so 'hello' pro každého. Mám aa pár podivné problémy v mé kanceláři a jsem vyčerpání nápadů. 1. A PC běží XP a Outlook 2003 se nedávno přestal být schopen odesílat / přijímat e-maily a není schopen zobrazit HTTPS nebo FTP stránkách. Č. nastavení bylo změněno. Mám googled problém a bylo doporučeno, aby odstranily opravy KB913807 (nemusí to), vypnout firewall, ale bez štěstí - já jsem z nápadů 2. Mají stejný problém, na notebooku, ale tento notebook funguje na jiných místech mimo kancelář. Nic nezměnilo na našem routeru a dalších 5 PC v úřadu práce v pořádku. Věřím, že to má něco společného s přístavu oprávnění nebo otevření, ale nerozumím, co by mohlo způsobit problém v první řadě, a proč se notebook pracuje na dalších místech. Děkuji předem za o pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhledem k tomu, že notebook pracuje na dalších místech, máte v podstatě zpracovanou routeru je chyba. Máte jiný byste mohli test? Jinak resetovat router do továrního nastavení, to reconfigure a pak to snad bude fungovat.
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď. Jak se přesto, že ostatní počítače v síti jsou v pořádku? Nebude také trpí stejným problémem? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Hummm. Můžeš ping www.google.co.uk z postižených počítačů, pokud jsou připojeni? Jsem trochu pařezy, které tato ... Jak jsou tyto počítače připojené k síti?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ano, můžete ping i webové stránky, které nemůže získat přístup prostřednictvím webového prohlížeče, jako jsou webové stránky https. je to jako kdyby porty jsou zavřené, jako jsou přístavy, 25, 110 a jeden pro https (443 myslím), ale i vše, co se pokusili, ale bez štěstí. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Snažili jste se pomocí jiného prohlížeče, jako je Firefox?
|
| |||
| |||
| ano, jsem se pokusil pomocí IE7 a Firefoxu |
|
| |||
| |||
| Nechte mě přemýšlet o tom dnes večer. Já jsem přemýšlel, že musí být problém na firewallu XP ... Zkoušeli jste to vypnutím ...? Myslím si, že jste již řekl.
|
| |||
| |||
| ano |