![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι ένα νέο μέλος, ώστε "γεια" σε όλους. Έχω αα παράξενο ζευγάρι των προβλημάτων στο γραφείο μου και είμαι εξαντλείται των ιδεών. 1. Ένα PC με λειτουργικό XP και το Outlook 2003 έχει πρόσφατα σταμάτησε να είναι σε θέση να στείλετε / λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ήταν σε θέση να δείτε το HTTPS ή FTP sites. Δεν ρυθμίσεις έχουν αλλάξει. Googled έχω το πρόβλημα και είχαν ενημερωθεί για την άρση patch KB913807 (δεν το έχετε), απενεργοποιήστε με τείχη, αλλά δεν τύχη - Είμαι από ιδέες 2. Έχουν το ίδιο πρόβλημα σε ένα φορητό υπολογιστή, αλλά αυτό το laptop προστίμου έργων σε άλλες τοποθεσίες έξω από το γραφείο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει για μας router και το άλλο 5 του υπολογιστή στο γραφείο εργασίας προστίμου. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το άνοιγμα του λιμένα ή τους δικαιώματα, αλλά δεν καταλαβαίνω τι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το πρόβλημα κατά πρώτο λόγο και γιατί το laptop των έργων σε άλλες τοποθεσίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεδομένου ότι ο φορητός υπολογιστής εργάζεται σε άλλους χώρους, έχετε βασικά επεξεργάστηκε ο δρομολογητής είναι υπαίτια. Έχετε κάποιο άλλο θα μπορούσατε να με δοκιμή; Διαφορετικά, για να επαναφέρετε το δρομολογητή εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, ξανά, και, στη συνέχεια, όπως ελπίζω εργασίας.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση. Πώς είναι όμως ότι και άλλοι υπολογιστές στο δίκτυο, είναι εντάξει; Μήπως δεν πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Hummm. Μπορείς να το πινγκ www.google.co.uk από τους υπολογιστές που επηρεάζονται όταν συνδέονται; I am a bit stumped από αυτό ... Πώς είναι αυτοί οι υπολογιστές που συνδέονται με το δίκτυο;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ναι, μπορεί ping ιστοσελίδες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του web browser, όπως το https ιστοσελίδες. Είναι σαν τα λιμάνια είναι κλειστά, όπως οι λιμένες 25, 110 και ένα για https (443 νομίζω), αλλά έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά χωρίς τύχη. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχετε δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης, όπως το Firefox;
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω δοκιμάσει με τη χρήση του Firefox και IE7 |
|
| |||
| |||
| Επιτρέψτε μου να το σκεφτώ απόψε. Σκέφτομαι ότι πρέπει να είναι ένα θέμα για το τείχος XP ... Έχετε δοκιμάσει απενεργοποιήσετε ...; Νομίζω ότι είπε πως είχε ήδη.
|
| |||
| |||
| ναι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MS Outlook - Είμαι σε θέση να στείλετε μηνύματα που λαμβάνετε, αλλά θ επίκλισης | ttoshiba | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 5 Ιουν 2009 02:35 |
| Γιατί μπορώ να στείλω αλλά δεν λαμβάνουν e-mails | ρίξει | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 7 | 13η Μαΐου 2009 06:04 |
| Outlook 2007 συνηθίζει να στείλετε / λάβετε. | mattski1624 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 26 Δεκ. 2007 14:42 |
| OE αποστολή / λήψη | redragon | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Δεκ. 2007 18:20 |
| Το Outlook 2003 στέλνει και να λαμβάνει το πρόβλημα | PVM | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 16η Σεπ 2007 09:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |