![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam novi član pa 'hello' to everyone. Aa imam par čudnih problema u moj ured i ja trčanje vanjska strana od ideja. 1. PC trčanje XP i Outlook 2003 je nedavno prestali biti u mogućnosti poslati / primiti e-poštu i bio u mogućnosti da vidite HTTPS i FTP lokacijama. Ne postavke su promijenjene. Imam problem i googled je savjetovano da ukloni zakrpe kb913807 (nemaju ga), isključite firewall ali bez sreće - ja sam vanjska strana od ideja 2. Imaju isti problem na laptop, ali ovaj laptop radi fino i na drugim lokacijama izvan ureda. Ništa se promijenilo na naš usmjerivač i ostalih 5 računala u uredu rade dobro. Ja vjerujem da ima nešto za napraviti sa otvaranjem porta dozvole ili ih ali ja ne razumijem što bi moglo imati uzrokovao problem na prvom mjestu i zašto je laptop radi na drugim lokacijama. Hvala na unaprijed za bilo kakvu pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S obzirom da je laptop radi na drugim mjestima, što u osnovi razrađen je ruter je krivica. Da li ste je dobio još jedan test mogao s vama? Inače resetirati ruter na tvornički zadane postavke, ponovo ga, a onda će, nadamo se, rad.
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor. Kako je to ipak druga računala na mreži su u redu? Ne bi oni pate od istih problema? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hummm. Možete li mi ping www.google.co.uk s pogođena računala kada su povezani? Ja sam malo stumped by this one ... Kako su ova računala priključena na mrežu?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da, ja mogu ping webove koje sam ne može pristupiti putem web preglednika kao što su web stranice https. to je kao da su portovi se zatvaraju portovi poput 25, 110 i jedan za https (443 mislim), ali sam pokušala sve, ali bez sreće. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jeste li pokušali pomoću drugog preglednika, kao što je Firefox?
|
| |||
| |||
| Da, imam pokušao koristeći IE7 i Firefox |
|
| |||
| |||
| Pusti me mislite o tome večeras. Mislim da mora biti na XP firewall problem ... Jeste li pokušali onemogućiti ga ...? Mislim da ti je vec rekao.
|
| |||
| |||
| da |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MS Outlook - Ja sam u mogućnosti slati mailove ali ja licemjerje primiti | ttoshiba | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 5. lipnja 2009 02:35 |
| Zašto mogu, ali ne primaju Pošalji E-mail | proliti | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 13. svibanj 2009 06:04 |
| Outlook 2007 navika poslati / primiti. | mattski1624 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26. prosinac 2007 14:42 |
| OE slanje / primanje | redragon | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 19. prosinac 2007 18:20 |
| Outlook 2003 problem slati i primati | PVM | Office & Applications | 2 | 16. Ruj 2007 09:57 |
| Thread Tools | |
| |