![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, én egy új tag igen "hello" mindenkinek. Én aa pár furcsa probléma az irodámban és vagyok Kifutunk az ötleteket. 1. A számítógépen futó XP és Outlook 2003 nemrég leállította, hogy képes a Küldés / fogadás az e-mail és nem tudja megtekinteni HTTPS vagy FTP oldalakon. Nem beállításai megváltoztak. Van googled a problémát, és nem tanácsos eltávolítani folt kb913807 (nincs), kikapcsolhatja tűzfalak, de nem szerencse - Én vagyok az ötleteket 2. Ugyanaz a probléma egy laptop, de ez a laptop works fine más helyszíneken kívül az irodában. Semmi nem változott meg a router és a többi 5 számítógép az irodai munka finom. Úgy gondolom, hogy valami köze van a kikötő engedélyeit vagy azok megnyitását, de nem értem, mi okozhatta azt a problémát az első helyen, és miért működik a laptop más helyszíneken. Köszi előre minden segítséget |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tekintettel arra, hogy a laptopon dolgozik más helyen, akkor alapvetően meghatározza az útválasztó az ő hibájából történt. Van egy másik akkor a vizsgálatot? Ellenkező esetben vissza a routert a gyári alapértelmezett beállításokat, újra, és akkor remélhetőleg munkát.
|
| |||
| |||
| Köszi a választ. Hogy van, hogy bár más számítógép a hálózaton vannak? Nem ők szenvednek az ugyanarra a problémára? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Hummm. Can you ping www.google.co.uk Az érintett számítógépek, ha vannak kapcsolva? Én egy kicsit stumped ez egy ... Hogy ezek a számítógépek mellett a hálózat?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Igen, én is ping weboldalak, hogy én nem Web böngésző, mint a https oldalakon. ez mintha a portok zárva vannak, mint például a kikötők 25, 110 és egy a https (443 azt hiszem), de megpróbáltam mindent, de nem szerencse. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Van próbált meg egy másik böngészőt, mint a Firefox?
|
| |||
| |||
| Igen, én is próbáltam használ IE7 és Firefox |
|
| |||
| |||
| Let me think about it tonight. Itt meg kell egy tűzfal kérdés XP ... Van megpróbálta kikapcsolni ...? Azt hiszem, azt mondtad, hogy már.
|
| |||
| |||
| igen |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap | ttoshiba | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 5. jún 2009 02:35 |
| Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket | shed | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 13. május 2009 06:04 |
| Outlook 2007 szokás küldés / fogadás. | mattski1624 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. december 2007 14:42 |
| OE Küldés / fogadás | redragon | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 19. december 2007 18:20 |
| Outlook 2003 küldés és fogadás probléma | PVM | Office & Applications | 2 | 16. Szeptember 2007 09:57 |
| Téma eszközök | |
| |