![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, אני משתמש חדש אז 'שלום' לכולם. יש לי כמה מוזר AA הבעיות שלי Office and AM ואוזל של רעיונות. 1. המחשב מפעיל XP ו-Outlook 2003 לאחרונה הפסיק להיות מסוגל לשלוח / לקבל דוא"ל ו היה מצליח לצפות HTTPS FTP או אתרים. ההגדרות לא שונו. יש לי את הבעיה googled ו היה מומלץ להסיר תיקון kb913807 (אין לך אותו), לכבות חומת אש אבל ללא הצלחה - אני לא רעיונות 2. יש את אותה בעיה על מחשב נייד, מחשב נייד, אבל זה עובד בסדר גמור ב מיקומים אחרים מחוץ למשרד. שום דבר לא השתנה על הנתב והשני של המחשב ב 5 במשרד העבודה בסדר. אני מאמין שיש משהו לעשות עם היציאה או הרשאות לפתוח אותם, אבל אני לא מבין מה יכול להיות הבעיה נגרמה מלכתחילה ומדוע הנייד פועל בכתובת מיקומים אחרים. תודה מראש על כל עזרה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהתחשב בעובדה את הנייד פועל בכתובת מיקומים אחרים, יש לך בעצם עובד את הנתב הוא אשם. האם יש לך עוד אתה יכול לבדוק עם? אחרת על מנת לאפס את הנתב את הגדרות ברירת המחדל של המפעל, אותו מחדש, ואז אני מקווה שזה יהיה עבודה.
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה. איך בכל זאת זה של מחשב אחר ברשת הם בסדר? האם הם לא סובלים מאותה בעיה? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Hummm. האם אתה יכול לאותת www.google.co.uk מ המחשבים המושפעים כאשר הם מחוברים? אני קצת stumped זה אחד ... איך הם אלה המחשבים המחוברים ברשת?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כן, אני יכול לאותת אתרים שאני לא יכול לגשת באמצעות דפדפן אינטרנט, כגון https דפי אינטרנט. זה כאילו את היציאות סגורים כגון יציאות 25, 110 ו-https עבור אחד (443 אני חושב), אבל ניסיתי הכל אך ללא הצלחה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם ניסית להשתמש בדפדפן אחר, כמו Firefox?
|
| |||
| |||
| כן, ניסיתי באמצעות IE7 ו-Firefox |
|
| |||
| |||
| תן לי לחשוב על זה הלילה. אני חושב שזה צריך להיות בעיה ב-firewall של XP ... האם ניסית לבטל את זה ...? אני חושב שאמרת שאתה כבר.
|
| |||
| |||
| כן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MS Outlook - אני מסוגל לשלוח הודעות דואר אלקטרוני, אבל אני מקבל צביעות | ttoshiba | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 02:35 |
| למה אני יכול שלח אך לא לקבל דואר אלקטרוני | לשפוך | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 13 במאי 2009 06:04 |
| Outlook 2007 wont שלח / קבל. | mattski1624 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 דצמבר 2007 14:42 |
| OE שלח / קבל | redragon | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 19th דצמבר 2007 18:20 |
| Outlook 2003 לשלוח ולקבל בעיה | PVM | חבילות Office & Applications | 2 | 16 ספטמבר 2007 09:57 |
| שרשרת כלים | |
| |