![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš naujas narys, kad "Hello" to everyone. Turiu AA pora keistų problemų mano kabinetą ir einu iš idėjos. 1. Kompiuteryje įdiegta XP "ir" Outlook 2003 "neseniai nutraukė kad galėtų siųsti ir gauti elektroninį paštą ir negalėjo peržiūrėti HTTPS ir FTP vietas. Nr buvo pakeistas. Turiu googled problema ir patarė pašalinti patch KB913807 (neturite), ją išjungti ugniasienę, bet be sėkmės - aš esu iš idėjos 2. Ar ta pati problema ant laptopo, tačiau tai nešiojamas kompiuteris puikiai veikia kitose vietose ne biure. Niekas nepasikeitė mūsų maršrutizatorius ir kitus 5 PC's Office work fine. Manau, ji turi kažką daryti su uosto leidimus, ar atverti jas, bet aš nesuprantu, ką galėjo problema pirmoje vietoje, ir kodėl nešiojamas kompiuteris dirba kitose vietose. Ačiū iš anksto už bet kokią pagalbą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsižvelgiant į tai, kad nešiojamas kompiuteris dirba kitose vietose, turite iš esmės dirbo iš maršrutizatorių yra kaltas. Ar turite dar galite testą? Priešingu atveju iš naujo maršrutizatorius gamyklos nustatymus, performuoti jį, tada jis bus tikiuosi darbą.
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Kaip nors, kad kitas kompiuterių tinkle yra gerai? Ar ne jie kenčia nuo tos pačios problemos? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Hummm. Ar galite ping www.google.co.uk iš užkrėstų kompiuterių, kai jie yra susiję? Esu šiek tiek stumped šiame vienas ... Kaip šiuos kompiuterius prie tinklo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Taip, aš galiu Ping tinklapis kad aš negaliu prisijungti per interneto naršyklę, pvz https puslapius. Lyg uostai uždaryti, pavyzdžiui, uostų 25, 110 ir vienas https (443 manau), bet aš išbandžiau viską, bet be sėkmės. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ar bandėte naudoti kitą naršyklę, pavyzdžiui, "Firefox"?
|
| |||
| |||
| Taip, aš stengiausi naudoti IE7 ir Firefox |
|
| |||
| |||
| Let me think about it tonight. Galvoju reikia ugniasienės problema su XP ... Jūs bandė jį išjungti ...? Manau, kad jums pasakė, kad tu jau.
|
| |||
| |||
| Taip |