![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, sunt un nou membru atat de "buna ziua" cu toata lumea. Am aa cateva probleme ciudat la mine în birou şi sunt în criză de idei. 1. Un calculator care rulează XP şi Outlook 2003 a oprit recent posibilitatea de a trimite / primi e-mail şi a fost în imposibilitatea de a vizualiza sau HTTPS FTP site-uri. Nu s-au schimbat setările. Am googled a problemei şi a fost sfătuit să îndepărtaţi plasturele kb913807 (nu dispun de aceasta), dezactivaţi firewall-uri, dar nu cu noroc - Am plecat de idei 2. Au aceeasi problema pe un laptop, dar acest laptop amendă de lucrări la alte locatii in afara biroului. Nimic nu sa schimbat pe router şi alte 5 PC scris în biroul de lucru bine. Cred că are ceva de a face cu permisele de port sau de deschidere, dar ei nu înţeleg ceea ce ar putea fi cauzate de o problemă, în primul rând, şi de ce laptop lucrări la alte locaţii. Multumesc anticipat pentru orice pe ajuta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Având în vedere faptul că laptop lucrări la alte locatii, va trebui, practic elaborat router este vinovat. Ai un alt test, cu ai putea? Altfel, a reseta router la setările implicite din fabrică, reconfigure-l, apoi, sperăm, se va lucra.
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns. Cum este că, deşi alte PC-ul de pe reţea sunt bine? Nu ar fi ei suferă de aceeaşi problemă? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Hummm. Poţi să ping www.google.co.uk de la afectate de calculatoare, atunci când acestea sunt legate între ele? Sunt un pic stumped de prezenta un ... Cum sunt aceste computere ataşat la reţea?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da, pot ping site-uri care nu pot accesa prin intermediul browser-ul de web, cum ar fi https pagini web. E ca în cazul în care porturi sunt închise, cum ar fi porturile 25, 110 şi unul pentru https (443 cred), dar am încercat totul, dar fără noroc. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Aţi încercat, folosind un browser diferit, la fel ca Firefox?
|
| |||
| |||
| Da, am încercat, folosind ie7 şi Firefox |
|
| |||
| |||
| Lasă-mă să mă gândesc la ea în seara asta. Mă gândesc că trebuie să fie o problemă de firewall pe XP ... Aţi încercat-l dezactivaţi ...? Cred că mi-ai spus ca ai avut deja.
|
| |||
| |||
| da |
![]() |
|
| Marcaje |