![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, som novým členom so 'hello' pre každého.
Mám aa pár podivné problémy v mojej kancelárii a som vyčerpania nápadov. 1. A PC beží XP a Outlook 2003 sa nedávno prestal byť schopný odosielať / prijímať e-maily a nie je schopný zobraziť HTTPS alebo FTP stránkach. Č nastavenia boli zmenené. Mám googled problém a bolo odporučené, aby odstránili opravy KB913807 (nemusí to), vypnúť firewall, ale bez šťastia - já jsem z nápadov 2. Majú rovnaký problém, na notebooku, ale tento notebook funguje na iných miestach mimo kanceláriu. Nič nezmenilo na našom routeru a ďalších 5 PC v úrade práce v poriadku. Verím, že to má niečo spoločného s prístavu povolenie alebo otvorenie, ale nerozumiem, čo by mohlo spôsobiť problém v prvom rade, a prečo sa notebook pracuje na ďalších miestach. Ďakujem vopred za pomoc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vzhľadom k tomu, že notebook pracuje na ďalších miestach, máte v podstate spracovanú routeru je chyba.
Máte iný by ste mohli test? Inak resetovat router do továrního nastavení, to reconfigure a potom to snáď bude fungovať.
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za odpoveď.
Ako sa napriek tomu, že ostatné počítače v sieti sú v poriadku? Nebude tiež trpia rovnakým problémom? |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Hummm. Môžeš ping www.google.co.uk z postihnutých počítačov, ak sú pripojení? Som trochu pne, ktoré táto ... Ako sú tieto počítače pripojené k sieti?
|
|||
|
|||
|
Áno, môžete ping aj webové stránky, ktoré nemôže získať prístup prostredníctvom webového prehliadača, ako sú webové stránky https. je to ako keby porty sú zatvorené, ako sú prístavy, 25, 110 a jeden pre https (443 myslím), ale aj všetko, čo sa pokúšali, ale bez šťastia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Snažili ste sa pomocou iného prehliadača, ako je Firefox?
|
|||
|
|||
|
áno, som sa pokúsil pomocou IE7 a Firefoxu
|
|
|
|||
|
|||
|
Nechajte ma premýšľať o tom dnes večer.
Já jsem přemýšlel, že musí byť problém na firewallu XP ... Skúšali ste to vypnutím ...? Myslím si, že ste už povedal.
|
|||
|
|||
|
áno
|