![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам нови члан па 'хелло' то еверыоне. Аа имам пар чудних проблема у мој уред и ја трчање вањска страна од идеја. 1. ПЦ трчање КСП и Оутлоок 2003 је недавно престали бити у могућности послати / примити е-пошту и био у могућности да видите ХТТПС и ФТП локацијама. Не подешавања су промењене. Имам проблем и гооглед је савјетовано да уклони закрпе кб913807 (немају га), искључите фиреуалл али без среће - ја сам ван од идеја 2. Имају исти проблем на лаптоп, али овај лаптоп ради фино и на другим локацијама ван канцеларије. Ништа се променило на наш усмјеривач и осталих 5 рачунара у канцеларији раде добро. Ја верујем да има нешто за направити са отварањем порта дозволе или их али ја не разумем што би могло да има узроковао проблем на првом месту и зашто је лаптоп ради на другим локацијама. Хвала на унапред за било какву помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С обзиром да је лаптоп ради на другим местима, што у основи разрађен је рутери је кривица. Да ли сте је добио још један тест могао са вама? Иначе ресетирати рутери на фабрички подразумеване поставке, поново га, а онда ће, надамо се, рад.
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Како је то ипак друга рачунара на мрежи су у реду? Не би они пате од истих проблема? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хуммм. Можете ли ми пинг ууу.гоогле.цо.ук с погођена рачунара када су повезани? Ја сам мало стумпед бы тхис оне ... Како су ова рачунара прикључена на мрежу?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Да, ја могу пинг уебове које сам не може да приступи путем уеб прегледника као што су уеб странице хттпс. то је као да су портови се затварају портови попут 25, 110 и један за хттпс (443 мислим), али сам покушала све, али без среће. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Јесте ли покушали помоћу другог прегледача, као што је Фирефокс?
|
| |||
| |||
| Да, имам покушао помоћу ИЕ7 и Фирефокс |
|
| |||
| |||
| Пусти ме мислите о томе вечерас. Мислим да мора бити на КСП фиреуалл проблем ... Јесте ли покушали да онемогућите га ...? Мислим да ти је вец рекао.
|
| |||
| |||
| да |