![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Herkes bu kadar 'merhaba' için Merhaba, Ben yeni bir üyesi.
Ben ofis ve garip sorunların AA çift var fikirleri dışında kullanıyorum. 1. PC XP çalıştıran ve Outlook 2003 son göndermek için mümkün olan ve / edilmiş HTTPS veya FTP siteleri görmek mümkün e-posta almak durdu. Hayır ayarları değiştirildi. Ben ve sorunun googled var yama kb913807 kaldırmak için tavsiye edilmiştir () yoksa, güvenlik duvarları kapatmak ancak şans ile - i fikirleri dışında pm 2. Dizüstü bilgisayar, ama aynı sorun var bu dizüstü ince diğer adreslerde ofis dışında çalışıyor. Hiçbir şey bizim yönlendirici ve değişti Diğer 5 bilgisayar ofis iyi çalışan var. Ben bağlantı noktası izinleri veya açılış ama ne ilk ve soruna neden olabilir neden dizüstü başka yerlerde çalışıyor don't understand ile ilgili bir şey olduğuna inanıyorum. Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkürler üzerinde |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu dizüstü diğer yerlerde çalışmaktadır göz önüne alındığında, siz temelde yönlendirici hatalı olduğunu çalıştım.
Size başka bir test edebilir var mı? Aksi halde varsayılan fabrika ayarlarını yeniden için ve yönlendirici sıfırlamak sonra umarım çalışacaktır.
|
|
|||
|
|||
|
Yanıt için teşekkürler.
Ne kadar iyi olsa da diğer PC ağ var mı? Değil aynı sorun muzdarip misiniz? |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Hummm. Gelen Ping www.google.co.uk Etkilenen bilgisayarların zaman bağlı kimden? Ben biraz bu tek stumped am ... Nasıl bu bilgisayarlar ağa bağlı nelerdir?
|
|||
|
|||
|
Evet, web sitelerinin https Websayfasını gibi web tarayıcısı üzerinden erişemiyorum ping'leyebildiğimizi. Eğer port port 25, 110 ve https (443 sanırım gibi kapalı olarak), ama her şeyi denedim ama şans olmadan's.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Farklı bir tarayıcı kullanarak denedim, Firefox gibi?
|
|||
|
|||
|
Evet, IE7 ve Firefox kullanarak denedi
|
|
|
|||
|
|||
|
Hakkımda bu gece düşünelim.
Ben XP güvenlik duvarı sorunu olmalıdır düşünüyorum am ... Onu devre dışı bırakmayı denedi ...? Ben daha önce söyledi düşünüyorum.
|
|||
|
|||
|
evet
|