менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Не можуть відправляти / отримувати електронну пошту або доступ Non-HTTP сайти

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 вересня 2008, 12:33
Нові члени групи

Привіт, я новий член такої "Hello" кожному.

Я А.А. пара дивні проблеми, в моєму кабінеті, і я вичерпуються ідеї.

1. Комп'ютер з операційною системою XP і Outlook 2003 останнім часом перестали бути можливість відправляти / отримувати електронну пошту і змогли оглянути HTTPS чи FTP сайтів. Параметри не були змінені. Я Googled цієї проблеми і було рекомендовано видалити виправлення KB913807 (його не мають), відключіть брандмауер, але з не пощастило - я з думок

2. Та ж проблема на портативному комп'ютері, ноутбуці, але це чудово працює в інших місцях за межами офісу.

Нічого не змінилося на маршрутизаторі і інші 5 ПК в тонкій роботою офісу.

Я вважаю, що є щось робити з портом дозволів або відкриваючи їх, але я не розумію, що могло б викликати проблеми в першу чергу і чому ноутбук працює в інших місцях.

Завдяки на заздалегідь за будь-яку допомогу
Old 11 вересня 2008, 12:44
Модератор групи

Враховуючи, що ноутбук працює в іншому місці, то мають в основному працювали поза маршрутизатора провини.

У вас є інше ви можете перевірити за?

В іншому випадку скидання маршрутизатора заводської установки за замовчуванням, переналаштувати його, а потім сподіваємося, будуть працювати.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 11 вересня 2008, 12:58
Нові члени групи

Спасибо за ответ.

Які є хоч що інші комп'ютери в мережі є штраф? Чи не стануть вони страждають від тих же проблема?
Old 11 вересня 2008, 13:50
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав danvan View Post
Спасибо за ответ.

Які є хоч що інші комп'ютери в мережі є штраф? Чи не стануть вони страждають від тих же проблема?
Так вони. Чи не зрозумів, у вас інші, які працювали прекрасно.

Hummm. Чи можете ви Ping www.google.co.uk із заражених комп'ютерів, коли вони пов'язані?

Я трохи в глухий кут це одна ... Як ці комп'ютерів, підключених до мережі?

Old 11 вересня 2008, 13:57
Нові члени групи

Так, я можу Ping сайти, які я не можу отримати доступ через веб-браузер, такий як веб-сторінки HTTPS. Це так, ніби порти закриті такі як порти 25, 110 і один для HTTPS (443-моєму), але я спробував все, але без успіху.
Old 11 вересня 2008, 14:45
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав danvan View Post
Так, я можу Ping сайти, які я не можу отримати доступ через веб-браузер, такий як веб-сторінки HTTPS. Це так, ніби порти закриті такі як порти 25, 110 і один для HTTPS (443-моєму), але я спробував все, але без успіху.
Який браузер ви використовуєте?

Ви намагалися скористатися іншим браузером, наприклад Firefox?

Old 11 вересня 2008, 14:54
Нові члени групи

Так, я спробував за допомогою IE7 і Firefox
Old 11 вересня 2008, 15:06
Модератор групи

Let Me Think About It Tonight.

Я маю на увазі, вона повинна бути брандмауер питання XP ... Ви пробували виключити його ...? Я думаю, ви сказали, що вже.

Old 12 вересня 2008, 05:06
Нові члени групи

Так
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.