![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я новий член такої "Hello" кожному. Я А.А. пара дивні проблеми, в моєму кабінеті, і я вичерпуються ідеї. 1. Комп'ютер з операційною системою XP і Outlook 2003 останнім часом перестали бути можливість відправляти / отримувати електронну пошту і змогли оглянути HTTPS чи FTP сайтів. Параметри не були змінені. Я Googled цієї проблеми і було рекомендовано видалити виправлення KB913807 (його не мають), відключіть брандмауер, але з не пощастило - я з думок 2. Та ж проблема на портативному комп'ютері, ноутбуці, але це чудово працює в інших місцях за межами офісу. Нічого не змінилося на маршрутизаторі і інші 5 ПК в тонкій роботою офісу. Я вважаю, що є щось робити з портом дозволів або відкриваючи їх, але я не розумію, що могло б викликати проблеми в першу чергу і чому ноутбук працює в інших місцях. Завдяки на заздалегідь за будь-яку допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Враховуючи, що ноутбук працює в іншому місці, то мають в основному працювали поза маршрутизатора провини. У вас є інше ви можете перевірити за? В іншому випадку скидання маршрутизатора заводської установки за замовчуванням, переналаштувати його, а потім сподіваємося, будуть працювати.
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. Які є хоч що інші комп'ютери в мережі є штраф? Чи не стануть вони страждають від тих же проблема? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Hummm. Чи можете ви Ping www.google.co.uk із заражених комп'ютерів, коли вони пов'язані? Я трохи в глухий кут це одна ... Як ці комп'ютерів, підключених до мережі?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Так, я можу Ping сайти, які я не можу отримати доступ через веб-браузер, такий як веб-сторінки HTTPS. Це так, ніби порти закриті такі як порти 25, 110 і один для HTTPS (443-моєму), але я спробував все, але без успіху. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви намагалися скористатися іншим браузером, наприклад Firefox?
|
| |||
| |||
| Так, я спробував за допомогою IE7 і Firefox |
|
| |||
| |||
| Let Me Think About It Tonight. Я маю на увазі, вона повинна бути брандмауер питання XP ... Ви пробували виключити його ...? Я думаю, ви сказали, що вже.
|
| |||
| |||
| Так |