![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз съм колегия студент, който работи с клиент за бизнес проект. Неговата организация с идеална цел в момента използва LISTPROC за тяхното мейлинг лист и дискусионни форуми. Той иска алтернатива LISTPROC, че ще направя същото нещо, само по-удобен за потребителя и въз основа на парола / потребителско име основа. Това са някои от нещата, той не се хареса в LISTPROC: 1. Синтаксисът трябва да бъде следван много отблизо 2. Неговата идеална софтуер трябва да се базира на потребителско име и парола и ще бъдат преносими, така че потребителите да могат да коригират своите настройки за себе си. 3. Той се оплаква, че LISTPROC е изцяло базирани имейл Има ли алтернатива мейлинг листа / Дискусионен форум, софтуер, който би да са подходящи за моя клиент? Аз може да не изглежда да намерите всички ... аз трябва да се търси в грешна места. Софтуерът maling трябва да имат списък и дискусионен форум способности. Може ли някой да ми помогне, моля? Благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дискусионен форум? Listproc? Не, това може да е добра дискусия списък софтуер но Бих искал да видя един пример от него подкрепа дискусионен форум.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| XP Студентски Издание? Какво е то? | runoades | Windows операционни системи | 2 | 25 Feb 2008 05:01 |
| Колеж Мрежата | mike4life | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 5-и парламентарен Дек 2007 04:40 |
| E Пощенски pixs | Джони | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 7 | 28 ноември 2007 16:21 |
| Дъщеря нужди лаптоп за колеж | handthrottle | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 6 октомври 2007 05:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |