![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, I am a college student, který pracuje s klientem na obchodním projektu. Jeho non-ziskové organizace v současné době používá LISTPROC pro jejich konference a diskusní fóra. Chce alternativu LISTPROC že by se stejné věci, jen více uživatelsky přívětivý a na základě heslo / uživatelské bázi. To jsou některé z věcí, on nemá rád asi LISTPROC: 1. Syntaxe je třeba velmi pečlivě 2. Jeho ideální software by měl být založen na základě uživatelského jména a hesla a bylo by přepravitelného takže uživatelé mohou přizpůsobit své nastavení sami. 3. Ten si stěžuje, že LISTPROC je zcela založeno email Existuje nějaká alternativa adresáře / software, diskusní fórum, které by se dobře padnout na můj klient? Nedaří se mi najít jakékoliv ... já třeba hledat na špatném místě. Tento software by měl mít seznam maling A diskusní fórum schopností. Může mi někdo prosím pomoci? Děkujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diskusní fórum? Listproc? Ne, to by mohlo být dobré diskuse seznamu software, ale já bych si přál, aby příkladem je podporujících diskusní fórum.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Xp Student Edition? Co to je? | runoades | Operační systémy Windows | 2 | 25. února 2008 05:01 |
| College síť | mike4life | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 5. prosince 2007 04:40 |
| E frankovacích pixs | Johnnie | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 28. listopadu 2007 16:21 |
| Dcera potřebuje notebook na vejšku | handthrottle | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 6 října 2007 05:18 |
| Thread Nástroje | |
| |