μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

College Student Who Needs Βοήθεια - LISTPROC για τη λίστα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Μαρτίου 2009, 15:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Γειά,
Είμαι σπουδαστής κολεγίου που συνεργάζεται με έναν πελάτη για ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που χρησιμοποιεί σήμερα LISTPROC για τους λίστα και φόρουμ συζητήσεων. Θέλει μια εναλλακτική λύση για την LISTPROC ότι θα κάνουμε τα ίδια πράγματα μόνο πιο φιλικές προς τον χρήστη και με βάση έναν κωδικό πρόσβασης / όνομα_χρήστη βάση. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που δεν ήθελε σχετικά με LISTPROC:

1. Η σύνταξη θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά
2. Το ιδανικό λογισμικό θα βασίζεται σε ένα όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και θα μεταφερτούς ώστε οι χρήστες θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους.
3. Διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι είναι εντελώς LISTPROC email που βασίζονται

Υπάρχει κάποια εναλλακτική λίστα / φόρουμ συζήτησης λογισμικό που θα είναι κατάλληλα για ένα καλό πελάτη μου; Δεν μπορώ να βρώ κανένα ... εγώ πρέπει να αναζητούν σε λάθος μέρη. Το λογισμικό θα πρέπει να έχουν maling κατάλογο ΚΑΙ φόρουμ συζήτησης δυνατότητες. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει;;

Σε ευχαριστώ
Old 12 Μαρτίου 2009, 13:30
Ομάδα Δωρητών

Συζήτηση forum; Listproc; Όχι, δεν μπορεί να είναι καλή συζήτηση κατάλογο λογισμικού, αλλά θα ήθελα να δούμε ένα παράδειγμα για αυτό την υποστήριξη ενός φόρουμ συζήτησης.

Μπορεί να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις μισή ντουζίνα που χειρίζονται mailing καταλόγων και των συζητήσεων, εν μέρει, η επιλογή αυτή υπαγορεύεται από το λειτουργικό σύστημα υποδοχής. http://www.list.org/ είναι ένα σημείο εκκίνησης.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.