![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Είμαι σπουδαστής κολεγίου που συνεργάζεται με έναν πελάτη για ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που χρησιμοποιεί σήμερα LISTPROC για τους λίστα και φόρουμ συζητήσεων. Θέλει μια εναλλακτική λύση για την LISTPROC ότι θα κάνουμε τα ίδια πράγματα μόνο πιο φιλικές προς τον χρήστη και με βάση έναν κωδικό πρόσβασης / όνομα_χρήστη βάση. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που δεν ήθελε σχετικά με LISTPROC: 1. Η σύνταξη θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά 2. Το ιδανικό λογισμικό θα βασίζεται σε ένα όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και θα μεταφερτούς ώστε οι χρήστες θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους. 3. Διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι είναι εντελώς LISTPROC email που βασίζονται Υπάρχει κάποια εναλλακτική λίστα / φόρουμ συζήτησης λογισμικό που θα είναι κατάλληλα για ένα καλό πελάτη μου; Δεν μπορώ να βρώ κανένα ... εγώ πρέπει να αναζητούν σε λάθος μέρη. Το λογισμικό θα πρέπει να έχουν maling κατάλογο ΚΑΙ φόρουμ συζήτησης δυνατότητες. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει;; Σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συζήτηση forum; Listproc; Όχι, δεν μπορεί να είναι καλή συζήτηση κατάλογο λογισμικού, αλλά θα ήθελα να δούμε ένα παράδειγμα για αυτό την υποστήριξη ενός φόρουμ συζήτησης.
Μπορεί να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις μισή ντουζίνα που χειρίζονται mailing καταλόγων και των συζητήσεων, εν μέρει, η επιλογή αυτή υπαγορεύεται από το λειτουργικό σύστημα υποδοχής. http://www.list.org/ είναι ένα σημείο εκκίνησης. Το σύστημά μου: Tim
|