![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Ja sam student na koledžu, koji je radeći sa strankom za poslovni projekt. Njegov neprofitna organizacija trenutno koristi LISTPROC za njihovu mailing listu i diskusije forumi. On želi alternativa LISTPROC da će učiniti isto ono samo više user friendly i na temelju lozinku / username osnovi. Ovo su neke od stvari koje on ne voli o LISTPROC: 1. U sintaksi je biti vrlo pomno prate 2. Njegov idealan softver bi se na temelju korisničkog imena i lozinke, te će biti pokretni, kako bi korisnici mogli prilagoditi njihove postavke sebe. 3. On complains da LISTPROC je u potpunosti baziran e-pošte Ima li alternativni mailing lista / tribini softver koji bi bio dobar za moje stane klijent? JA licemjerje 'činiti se pronaći ... moram se gleda u pogrešnom mjesta. Softver bi trebao imati maling liste i tribini sposobnosti. Može bilo tko ugoditi pomoć mene? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Discussion forum? Listproc? Ne, to bi mogao biti dobar softver, ali rasprava popis Htio bih vidjeti primjer ona podupire raspravu forum.