kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

A főiskolai hallgató, aki Igényű Segítség - LISTPROC a levelezési lista?

Reply

Téma eszközök
Old Március 10, 2009, 15:24
Új tag Csoport

Default A főiskolai hallgató, aki Igényű Segítség - LISTPROC a levelezési lista?

Helló,
Én egy főiskolai hallgató, aki dolgozik egy ügyfél egy üzleti projekt. A non-profit szervezet jelenleg használ LISTPROC a levelezési listát, és vitafórumokban. Azt akarja, hogy egy alternatív LISTPROC, hogy tegyék meg ugyanezt a dolgok csak még felhasználóbarát, és alapozva a jelszó / felhasználónév alapján. Ezek azok a dolgok, akkor nem szereti kb LISTPROC:

1. A szintaxis nem kell nagyon szorosan követte
2. A szoftver ideális lenne alapozni egy felhasználónevet és jelszót, és hordozható lenne, hogy ezáltal a felhasználók képesek lennének igazíthassák beállításokat is.
3. Azt sérelmezi, hogy teljesen LISTPROC alapú e-mail

Van-e olyan alternatív levelezõlistáról / vitafórumként szoftver lenne jó alkalmas ügyfelemnek? Nem úgy tűnik, hogy minden ... én meg kell keresi a rossz helyen. A szoftvert kell Måling listát és vitafórumként képességeit. Tud akárki legyen szíves segíteni nekem?

Köszönöm
Old Március 12, 2009, 13:30
Donor Group

Default A főiskolai hallgató, aki Igényű Segítség - LISTPROC a levelezési lista?

Fórum? Listproc? Nem lenne jó discussion list szoftvert, de szeretnék látni egy példa arra, hogy támogatja a fórum.

Volt rajta egy fél tucat alternatívákat kezelni levelezési listákat és vita, részben a választás diktálják az operációs rendszert. http://www.list.org/ A kiindulási pont.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Xp Student Edition? Mi ez? runoades A Windows operációs rendszerek 2 25. február 2008 05:01
College Network mike4life Hálózatépítés, Modems & VoIP 11 5. december 2007 04:40
E Mailing pixs Johnnie E-mail, a VoIP és IM Vitalap 7 28. november 2007 16:21
Daughter igények laptop a főiskola handthrottle Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 6. október 2007 05:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.