![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Én egy főiskolai hallgató, aki dolgozik egy ügyfél egy üzleti projekt. A non-profit szervezet jelenleg használ LISTPROC a levelezési listát, és vitafórumokban. Azt akarja, hogy egy alternatív LISTPROC, hogy tegyék meg ugyanezt a dolgok csak még felhasználóbarát, és alapozva a jelszó / felhasználónév alapján. Ezek azok a dolgok, akkor nem szereti kb LISTPROC: 1. A szintaxis nem kell nagyon szorosan követte 2. A szoftver ideális lenne alapozni egy felhasználónevet és jelszót, és hordozható lenne, hogy ezáltal a felhasználók képesek lennének igazíthassák beállításokat is. 3. Azt sérelmezi, hogy teljesen LISTPROC alapú e-mail Van-e olyan alternatív levelezõlistáról / vitafórumként szoftver lenne jó alkalmas ügyfelemnek? Nem úgy tűnik, hogy minden ... én meg kell keresi a rossz helyen. A szoftvert kell Måling listát és vitafórumként képességeit. Tud akárki legyen szíves segíteni nekem? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fórum? Listproc? Nem lenne jó discussion list szoftvert, de szeretnék látni egy példa arra, hogy támogatja a fórum.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Xp Student Edition? Mi ez? | runoades | A Windows operációs rendszerek | 2 | 25. február 2008 05:01 |
| College Network | mike4life | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 5. december 2007 04:40 |
| E Mailing pixs | Johnnie | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 28. november 2007 16:21 |
| Daughter igények laptop a főiskola | handthrottle | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 6. október 2007 05:18 |
| Téma eszközök | |
| |