mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Kolegijos studentas, kuriam reikia pagalbos - LISTPROC į tą sąrašą?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 10, 2009, 15:24
Naujas Narys

Default Kolegijos studentas, kuriam reikia pagalbos - LISTPROC į tą sąrašą?

Labas,
Aš esu kolegijos studentas, kuris dirba su verslo projektui klientui. Jo ne pelno organizacija šiuo metu naudoja LISTPROC savo adresų sąrašą ir diskusijų forumai. Jis nori alternatyva LISTPROC, kad padarys tą patį, ką tik patogesnę naudotojui ir remiantis slaptažodį / vartotojo vardą pagrindas. Tai tik keletas dalykų jam nepatinka apie LISTPROC:

1. Sintaksė turi būti laikomasi labai atidžiai
2. Jo ideali programinė įranga bus pagrįsta vartotojo vardą ir slaptažodį pagrindu ir bus gabenamųjų kad vartotojai galėtų reguliuoti savo nustatymus patys.
3. Jis teigia, kad LISTPROC yra visiškai pagrįstas laišką

Ar yra kokia nors alternatyva adresų sąrašą, diskusijų forumas, programinė įranga, kad būtų gerai tinka mano klientas? Aš, atrodo, negalime rasti ... turiu būti žiūrime į neteisingą vietą. Programinė įranga turi Maling sąrašas ir diskusijų forumas galimybes. Can anyone please help me?

Ačiū
Old Kovas 12, 2009, 13:30
Donorų grupės

Default Kolegijos studentas, kuriam reikia pagalbos - LISTPROC į tą sąrašą?

Diskusijų forumas? Listproc? Ne, tai gali būti geros diskusijų sąrašą programinę įrangą, tačiau aš norėčiau pamatyti jos pavyzdys remti diskusijų forumas.

Gali būti pusė dešimt alternatyvų, kurias valdyti adresatų sąrašus ir diskusijų, iš dalies pasirinkimas diktuoja kompiuterio operacinei sistemai. http://www.list.org/ yra atskaitos taškas.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
XP Student Edition? Kas tai? runoades Windows "operacinės sistemos 2 25 vasaris 2008 05:01
Kolegijos tinklas mike4life Networking, Modems & VoIP 11 5 gruodis 2007 04:40
El Pašto pixs Johnnie Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 Lapkritis 28, 2007 16:21
Dukra turi nešiojamas kompiuteris už College handthrottle Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 6 spalis 2007 05:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.