![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš esu kolegijos studentas, kuris dirba su verslo projektui klientui. Jo ne pelno organizacija šiuo metu naudoja LISTPROC savo adresų sąrašą ir diskusijų forumai. Jis nori alternatyva LISTPROC, kad padarys tą patį, ką tik patogesnę naudotojui ir remiantis slaptažodį / vartotojo vardą pagrindas. Tai tik keletas dalykų jam nepatinka apie LISTPROC: 1. Sintaksė turi būti laikomasi labai atidžiai 2. Jo ideali programinė įranga bus pagrįsta vartotojo vardą ir slaptažodį pagrindu ir bus gabenamųjų kad vartotojai galėtų reguliuoti savo nustatymus patys. 3. Jis teigia, kad LISTPROC yra visiškai pagrįstas laišką Ar yra kokia nors alternatyva adresų sąrašą, diskusijų forumas, programinė įranga, kad būtų gerai tinka mano klientas? Aš, atrodo, negalime rasti ... turiu būti žiūrime į neteisingą vietą. Programinė įranga turi Maling sąrašas ir diskusijų forumas galimybes. Can anyone please help me? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diskusijų forumas? Listproc? Ne, tai gali būti geros diskusijų sąrašą programinę įrangą, tačiau aš norėčiau pamatyti jos pavyzdys remti diskusijų forumas.
Gali būti pusė dešimt alternatyvų, kurias valdyti adresatų sąrašus ir diskusijų, iš dalies pasirinkimas diktuoja kompiuterio operacinei sistemai. http://www.list.org/ yra atskaitos taškas. Mano sistema: Timas
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| XP Student Edition? Kas tai? | runoades | Windows "operacinės sistemos | 2 | 25 vasaris 2008 05:01 |
| Kolegijos tinklas | mike4life | Networking, Modems & VoIP | 11 | 5 gruodis 2007 04:40 |
| El Pašto pixs | Johnnie | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | Lapkritis 28, 2007 16:21 |
| Dukra turi nešiojamas kompiuteris už College | handthrottle | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 6 spalis 2007 05:18 |
| Temos įrankiai | |
| |