![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, I am college students, kurš strādā ar klientu biznesa projektu. Viņa bezpeļņas organizācija pašlaik izmanto LISTPROC par savu adresātu sarakstu un diskusiju forums. Viņš vēlas alternatīvu LISTPROC, kas to pašas lietas tikai vairāk lietotājam draudzīgu un pamatojoties parole / lietotājvārds pamata. Šīs ir dažas no lietām, ko viņš nepatīk par LISTPROC: 1. Sintakse ir ļoti precīzi 2. Viņa ideāls programmatūra, kuras pamatā būtu lietotājvārdu un paroli pamatu, un tai ir pārvietojamas, lai lietotāji varētu pielāgot to uzstādījumiem sevi. 3. Viņš sūdzas, ka LISTPROC ir pilnībā email pamatā Vai pastāv alternatīvi vēstkopas / diskusiju forums programmatūru, kas būtu labi piemērots, lai mans klients? Man šķiet, nevaram atrast nevienu ... man jābūt pievēršot nepareizu vietās. Programmatūrai jābūt maling sarakstu un diskusiju iespējas. Can anyone please help me? Paldies |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diskusiju forums? Listproc? Nē, tas varētu būt labs diskusiju sarakstā programmatūru, bet es gribētu redzēt tā paraugs atbalstīt diskusiju forums.