![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, I am a college student, który pracuje z klientem dla firmy projektu. Jego organizacja non-profit obecnie używa LISTPROC ich liście i fora dyskusyjne. On chce alternatywa dla LISTPROC, które do tej samej rzeczy tylko bardziej przyjazne dla użytkownika i na podstawie hasła / nazwa_użytkownika podstawie. Są to niektóre z rzeczy nie podoba LISTPROC: 1. Składnia musi nastąpić bardzo blisko 2. Jego idealne oprogramowanie będzie w oparciu o nazwę użytkownika i hasło, a byłoby tak, że użytkownicy przenośnych będzie w stanie dostosować swoje ustawienia sami. 3. On skarży się, że jest całkowicie LISTPROC e-mail oparte Czy istnieją jakieś alternatywne liście / forum dyskusyjnym oprogramowania, które byłoby odpowiednie dla mojego klienta? Nie mogę znaleźć żadnych wydają ... I należy się w niewłaściwym miejsc. Oprogramowanie powinno mieć maling listy i możliwości forum. Czy ktoś proszę mi pomóc? Dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Forum dyskusyjne? Listproc? Nie, to może być dobre dyskusji listę oprogramowania, ale chciałbym, aby zobaczyć przykład to wspieranie forum dyskusyjnego.
Nie może być pół tuzina alternatywy, które obsługują i mailowych list dyskusyjnych, częściowo wybór jest podyktowany przez hosta systemu operacyjnego. http://www.list.org/ jest punkt wyjścia. My System: Tim
|
![]() |
|
| Zakładki |