![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, I am a college student, ktorý pracuje s klientom na komerčnom projekte. Jeho non-ziskové organizácie v súčasnosti používa LISTPROC pre ich konferencie a diskusné fóra. Chce alternatívu LISTPROC že by sa rovnaké veci, len viac užívateľsky prívetivý a na základe heslo / užívateľské báze. To sú niektoré z vecí, on nemá rád asi LISTPROC: 1. Syntax je potrebné veľmi starostlivo 2. Jeho ideálny softvér by mal byť založený na základe užívateľského mena a hesla a bolo by prepravovateľného takže užívatelia môžu prispôsobiť svoje nastavenia sami. 3. Ten si sťažuje, že LISTPROC je úplne založené email Existuje nejaká alternatíva adresára / software, diskusné fórum, ktoré by sa dobre padnúť na môj klient? Nedarí sa mi nájsť akékoľvek ... já potrebné hľadať na zlom mieste. Tento softvér by mal mať zoznam Malinga A diskusné fórum schopností. Môže mi niekto prosím pomôcť? Ďakujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diskusné fórum? Listproc? Nie, to by mohlo byť dobré diskusie zoznamu softvér, ale já bych si prial, aby príkladom je podporujúcich diskusné fórum.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Xp Student Edition? Čo to je? | runoades | Operačné systémy Windows | 2 | 25. februára 2008 05:01 |
| College sieť | mike4life | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 5. decembra 2007 04:40 |
| E frankovací pixs | Johnnie | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 28. novembra 2007 16:21 |
| Dcera potrebuje notebook na vejšku | handthrottle | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 6 októbra 2007 05:18 |
| Thread Tools | |
| |