мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Цоллеге Студент Ко треба помоћи - ЛИСТПРОЦ маилинг листа?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. март 2009, 15:24
Нови члан групе

Default Цоллеге Студент Ко треба помоћи - ЛИСТПРОЦ маилинг листа?

Здраво,
Ја сам студент на колеџу, који је радећи са странком за пословни пројекат. Његов непрофитна организација тренутно користи ЛИСТПРОЦ за њихову маилинг листу и дискусије форуми. Он жели алтернатива ЛИСТПРОЦ да ће учинити исто оно само више усер фриендлы и на основу лозинку / усернаме основи. Ово су неке од ствари које он не воли о ЛИСТПРОЦ:

1. У синтакси је да буде врло помно прате
2. Његов идеалан софтвер би се на основу корисничког имена и лозинке, те ће бити покретни, како би корисници могли прилагодити њихове подешавања себе.
3. Он цомплаинс да ЛИСТПРОЦ је у потпуности базиран е-поште

Има ли алтернативни маилинг листа / трибини софтвер који би био добар за моје стане клијент? ЈА лицемјерје 'чинити се за наћи ... морам да се гледа у погрешном места. Софтвер би требало да има малинг листе и трибини способности. Може било ко угодити помоћ мене?

Хвала
Old 12. март 2009, 13:30
Донаторска Група

Default Цоллеге Студент Ко треба помоћи - ЛИСТПРОЦ маилинг листа?

Дисцуссион форум? Листпроц? Не, то би могао бити добар софтвер, али расправа списак Хтео бих да видим пример она подупире расправу форум.

Ту би могло бити пола туцета алтернативе то ручка и дискусија маилинг листе, делом диктира избор је по домаћин оперативни систем. хттп://ууу.лист.орг/ је полазишна тачка.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
КСП Студент Едитион? Шта је то? руноадес Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 25 фебруар 2008 05:01
Цоллеге Нетуорк мике4лифе Нетуоркинг, Модем & ВоИП 11 5 децембар 2007 04:40
Е Маилинг пиксс јохнние Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 7 28 новембар 2007 16:21
Ћерка треба лаптоп за колеџ хандтхроттле Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 6 октобар 2007 05:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц