![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben bir iş projesi için bir müşteri ile çalışan bir üniversite öğrenciyim. Onun kar amacı gütmeyen kuruluş, şu anda kendi e-posta listesi ve tartışma forumları için LISTPROC kullanır. O LISTPROC için aynı şeyi sadece daha fazla kullanıcı dostu ve bir şifre / kullanıcı adı olarak dayalı yapardın bir alternatif istiyor. Bu biraz o LISTPROC beğendiğiniz olmayan şeyler şunlardır: 1. Çok yakından takip için gerekli yazım var 2. Onun ideal bir yazılım bir kullanıcı adı ve şifre olarak ve böylece kullanıcıların kendileri ayarlarını yapabilirsiniz taşınabilir olacağını tabanlı olacak. 3. O LISTPROC tamamen tabanlı e-posta şikayet Herhangi bir alternatif e-posta listesi / o müşteri için çok uygun olacağını tartışma forumu yazılım mı? Ben ... ben yanlış yerlerde arıyor olmalıdır bulmak gibi değildir. Yazılım ve tartışma forumu yetenekler listesi maling olmalıdır. Kimse bana yardım eder misiniz? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Forum? Listproc? Hayır, iyi bir tartışma listesi yazılım olabilir ama bir örnek, bir tartışma forumu destek görmek istiyorum.
Bir yarım düzine alternatifler bu e-posta ve tartışma listeleri ele kısmen seçim olabilir ana işletim sistemi tarafından dikte olduğunu. http://www.list.org/ bir başlangıç noktasıdır. Benim Sistemi: Tim
|
![]() |
|
| Bookmarks |