менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Коледж студента, який потребує допомоги - LISTPROC для розсилки?

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 березня 2009, 15:24
Нові члени групи

Default Коледж студента, який потребує допомоги - LISTPROC для розсилки?

Здравствуйте,
Я студент, який працює з клієнтом для бізнес-проекту. Його некомерційна організація в даний час використовує LISTPROC для їх розсилки і дискусійні форуми. Він хоче, альтернатива LISTPROC, що б робити те ж саме, тільки більш зручним для користувачів і на основі пароль / ім'я користувача основі. Ось деякі з речей, він не хотів про LISTPROC:

1. Синтаксис повинен бути дуже уважно стежить
2. Його ідеальне програмне забезпечення буде заснований на імені користувача та пароля основу і буде переносні, так що користувачі зможуть налаштувати свої настройки самостійно.
3. Він скаржиться, що LISTPROC повністю заснована Email

Чи є альтернативний список розсилки / форум програмного забезпечення, які будуть придатними для моїх клієнтів? Я не можу знайти якийсь ... Я повинен бути дивлячись у неправильних місцях. Програмне забезпечення повинне мати Maling список і можливість обговорення форуму. Чи можна мені допомогти??

Спасибо
Old 12 березня 2009, 13:30
Донор групи

Default Коледж студента, який потребує допомоги - LISTPROC для розсилки?

Обговорення форуму? Listproc? Ні, це може бути хорошим програмним забезпеченням дискусійний лист, але я хотів би побачити приклад її підтримки форум.

Там може бути півдюжини альтернатив, які обробляють розсилки і дискусійні листи, почасти вибір диктується операційна система хоста. http://www.list.org/ є відправною точкою.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Xp Student Edition? Що це таке? runoades Операційні системи Windows 2 25 лютого 2008 05:01
Коледж Мережа mike4life Мережа, Модеми & VoIP 11 5 грудня 2007 04:40
E Поштовий pixs Johnnie Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 28 листопада 2007 16:21
Дочка потреби ноутбук для коледжу handthrottle Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 6 жовтня 2007 05:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.