![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen přemýšlím, jestli někdo neví o nějaký dobrý software tak, že můžu vytvořit konferenční hovor, nejlépe zdarma ![]() Bude pouze se 4 lidé Jakýkoli nápad ![]() Díky
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skype mate.
| |||
| |||
| Jo Skype se stanoví však měli zmínit, že Jakékoliv jiné? Edit: Z Skype Citace:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nemám nic ... |
|
| |||
| |||
| Já bych také doporučit skype, pokud můžete čekat na to vstát a běžet. Nechtěl jsem si představit, že bude trvat tak dlouho, jak se říká |
|
| |||
| |||
| Jo, ale ta věc je, že jsou 3 peeps v domě jedna mo a jedna v USA připraven hrát graw2 a nemáme žádný způsob komunikace
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| MSN? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Call of Juarez | robina80 | PC a herní konzole | 2 | 25.července 2009 16:39 |
| Hlasové nepatří do yahoo konferenci v průhled | suraiz83 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 10 dubna 2008 16:54 |
| Call of Duty 4 | džungle-bhoy | PC a herní konzole | 6 | 29. prosince 2007 17:35 |
| Zavolej mi, AL | Descrasnezul | Představte Yourself Zde | 7 | 12. říjen 2007 18:41 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC a herní konzole | 2 | 21. října 2006 10:12 |
| Thread Nástroje | |
| |