![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά αναρωτιόμαστε αν κάποιος γνωρίζει κάθε καλό λογισμικό ώστε να μπορεί να δημιουργήσει μια κλήση, κατά προτίμηση δωρεάν ![]() Αυτό θα είναι μόνο με 4 άτομα Κάθε ιδέα ![]() Ευχαριστώ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skype mate.
| |||
| |||
| Ναι, το Skype είναι κάτω όμως, θα πρέπει να αναφερθεί ότι Οποιοδήποτε άλλο; Edit: Από το Skype Απόσπασμα:
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω τίποτα ... |
|
| |||
| |||
| Συνιστώ επίσης skype αν μπορείτε να περιμένετε να σηκωθεί και να λειτουργήσει. Θα ήθελα να φανταστώ ότι δεν θα λάβει όσο λένε |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά το θέμα είναι, υπάρχουν 3 peeps στο σπίτι μου ένας mo και ένα στις ΗΠΑ έτοιμη να διαδραματίσει graw2 και δεν έχουμε τρόπο επικοινωνίας
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| MSN; |