![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednostavno pitate ako itko zna bilo dobar softver tako da mogu stvoriti konferencijsku vezu, po mogućnosti besplatno ![]() To će biti samo s 4 osobe Bilo koji ideja ![]() Hvala
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skype drugarica.
| |||
| |||
| Da Skype je dolje međutim, spominje da bi trebali imati Bilo koji drugi? Edit: Od Skype Quote:
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dobio sam ništa ... |
|
| |||
| |||
| Ja bih isto tako preporučiti skype ako možete čekati da se gore i trčanje. Ne bih zamisliti da će trajati i kažu |
|
| |||
| |||
| Da, ali što je, tu su 3 peeps u mojoj kući i jedan trenutak u SAD spreman za igru graw2, a mi nemamo načina komuniciranja
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| MSN? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Call of Juarez | robina80 | PC & konzole Igre | 2 | 25 srpanj 2009 16:39 |
| Glas ne dolazi u yahoo vidik konferencija u | suraiz83 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 10. travanj 2008 16:54 |
| Call of duty 4 | džungla-bhoy | PC & konzole Igre | 6 | 29. prosinac 2007 17:35 |
| Call me AL | Descrasnezul | Uvesti Yourself Ovdje | 7 | 12. listopad 2007 18:41 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & konzole Igre | 2 | 21. listopad 2006 10:12 |
| Thread Tools | |
| |