![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק תוהה אם מישהו יודע כל כך טוב תוכנה אני יכול ליצור שיחת ועידה, עדיף ללא תשלום ![]() זה יהיה רק עם 4 אנשים יש לך מושג ![]() תודה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skype חבר.
| |||
| |||
| כן Skype היא אף למטה, צריך לציין כי כל האחרים? עריכה: מ Skype ציטוט:
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי כלום ... |
|
| |||
| |||
| הייתי גם ממליץ Skype אם אתה יכול לחכות כדי לקבל את זה והפעלה. אני מתאר לעצמי שהם לא יקבלו כל עוד הם אומרים |
|
| |||
| |||
| כן אבל העניין הוא, יש 3 peeps בבית שלי א מו ואחד בארה"ב מוכנה לשחק graw2 ואנחנו אין כל דרך של תקשורת
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| MSN? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הסב של סיודד חוארס | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 25 יולי 2009 16:39 |
| קול לא מגיע Yahoo ועידה ב Vista | suraiz83 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | -10 לאפריל 2008 16:54 |
| חובתה של הסב 4 | ג 'ונגל-bhoy | PC & קונסולת משחקים | 6 | 29 דצמבר 2007 17:35 |
| אל תקרא לי | Descrasnezul | ואציג את עצמך כאן | 7 | 12th אוקטובר 2007 18:41 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & קונסולת משחקים | 2 | 21st אוקטובר 2006 10:12 |
| שרשרת כלים | |
| |