![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog įdomu, jei kas nors žino kokių gerų programų, kad galėčiau sukurti konferencinį pokalbį, pageidautina be ![]() Jis bus tik su 4 žmonių Bet idėja ![]() Ačiū
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skype mate.
| |||
| |||
| Yeah Skype neveikia, nors turėtų būti paminėta, kad Bet kokie kiti? Edit: iš "Skype" Citata:
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aš nieko ... |
|
| |||
| |||
| Taip pat norėčiau rekomenduoti skype jei gali palaukti, kol ji keltis ir veikti. Aš nenoriu įsivaizduoti, jie bus tol, kol jie sako |
|
| |||
| |||
| Taip, bet dalykas yra, ten yra 3 peeps mano namuose Mo ir vienas JAV pasirengęs žaisti graw2 ir mes neturime bendravimo būdas
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Msn? |